У четвер, 23 травня, в Україні очікуються короткочасні грозові дощі, в більшості областей збережеться тепла погода.

Такий прогноз опублікувала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

"23 травня в більшості областей знову короткочасні грозові дощі. При грозах в окремих районах можливі сильні зливи, шквалисте посилення вітру та град. Менша імовірність опадів, тобто, більше сонця і сухого тривалих пауз завтра на Одещині", - пише вона.

Температура повітря протягом дня очікується +20...+26 градусів, на заході прохолодніше - до +16...+22 градусів.

Популярні новини зараз

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

У Києві завтра є імовірність дощу з грозою. Температура повітря в столиці завтра сягне +23...+25 градусів.

Також ми писали, що економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Поліпшення на гривню чекає вже в кінці літа.

Таку думку висловив міжнародний економічний експерт, голова ГО "Національний інтерес України" Ігор Гарбарук

Радник президента Володимира Зеленського Олег Устенко пояснив зв'язок між достроковими парламентськими виборами в Україні і кредитом МВФ.

Відповідними коментарями він поділився в коментарях для ЗМІ.Устенко підкреслив, що проведення дострокових парламентських виборів і формування нової коаліції дозволить Україні досягти підписання нової програми співробітництва з Міжнародним валютним фондом.

Знай.uа писав, що після травневих свят залишається на душі невелика туга по вихідним дням. Однак не варто турбуватися передчасно, українцям розповіли, скільки пощастить відпочити в червні 2019 року.

Як повідомляв портал Знай.uа, в травні українців чекають як мінімум три дні, коли висока ймовірність магнітних бур. Це відбувається, оскільки активність на поверхні сонця досягає піку. Метеочутливі люди можуть відчути нездужання.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.