Винуватиця жахливої аварії у Харькові на Сумській Олена Зайцева завершила прочитання матеріалів справи. Відомо, що суддя прийняв на розгляд її апеляційну скаргу.

Про це стало відомо завдяки інформації прес-служби Харківського апеляційного суду.

Олена Зайцева

"Відкрито провадження за апеляційними скаргами Олени Зайцевої та її захисника Юлії Плетньової. Учасники провадження мають право протягом 10 днів подати заперечення на апеляційні скарги", – йдеться у заяві.

У той же час уточнюється, що апеляційну скаргу другого винуватця аварії – Геннадія Дронова – повернули адвокату для виправлення неточностей.

Популярні новини зараз

Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Зайцева та Дронов

"Іншою постановою судді апеляційну скаргу захисника Сергія Перепелиці щодо Геннадія Дронова залишили без руху, оскільки вона не відповідає вимогам статті 420 Кримінально-процесуального кодексу України", – розповіли в прес-службі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на вулиці Ракетній, у Херсоні сталася смертельна аварія, коли вантажівка "КАМАЗ" збила на смерть 11-річного велосипедиста. Як повідомляється на сайті нацполіції Херсонської області, інцидент стався вдень 11 травня.

Зараз вже відомо, що 52-річний водій автомобіля скоїв наїзд на неповнолітнього хлопчика, який рухався на велосипеді. Відомо, що в результаті ДТП хлопчик загинув від отриманих травм. Попередня причина ДТП – раптовий виїзд велосипедиста на перехрестя.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 10 травня в Києві сталася аварія - автомобіль "ВАЗ" в'їхав у припарковану вантажівку "МАН". В результаті інциденту загинули двоє військових. Один із загиблих повертався з Операції Об'єднаних сил. Загиблий Богдан Авраменко працював в одному з підрозділів Генштабу.

Нагадаємо, у Києві п'яний шумахер перетворив іномарки на місиво: дикі деталі масштабної ДТП.

Як повідомляв Знай.uа у Києві прогриміли шалені ДТП, патрульні не поділили дорогу з іномаркою: фото.

Знай.uа писав, умовне замість 10 років в'язниці: справу Зайцевої цинічно змінюють.