Українці дуже часто скаржаться на обмани в різних супермаркетах: то обважать, то ціни не відповідають цінникам, то простроченням торгують. В цей раз обман очікував українця прямо на касі супермаркету "Сільпо", про що він поспішив повідомити в одній з спільнот мережі.

Володимир пише, що вирішив зайти в кулінарію супермаркету, так як був вже вечір, а в мережі надається знижка 30% після 21:00, якою він має намір скористатися. Придбавши все необхідне, українець попрямував на касу, де його чекало найцікавіше:
"Касир все пробиває, послужливо питаючи про оплату готівкою або банк. картою (щоб відразу зрозуміти дурити чи ні). Кажу: «Готівка». Мені у відповідь : «201 грн». Даю 205, отримую решту і стою чекаю чек. А його все немає. Прошу його. Касир розгублений, робить його, там сума 167 (фото), я кажу «у сенсі?», на що отримую мільйон вибачень і типу замкнуло, заїло, зависло і тд. Мораль така: Тебе запитують спершу готівка або карта. Якщо готівка, то говорять повну суму, ти платиш, чек тобі не видають (що суперечить закону України) і в кінці зміни збирається кругленька сума в плюсі. Прошу керівництво розібратися в даній ситуації (на чеку видно коли і де це сталося) і прокоментувати тут під постом. Даю вам 24 години Думай-ті!" - повідомив потерпілий.

супермаркет

Суть афери проста - касир спробувала просто не порахувати ту знижку, на яку розраховував покупець і назвати ціну без урахування цієї знижки.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч

Показати ще

В коментарях відгукнулися небайдужі українці:
"Скрізь нає**** ну коли ж настане кінець цьому", "Кругообіг нає...ва в природі", "Ого! Так можна було?", "Ооо.. це у них в порядку речей. Теж тиждень тому ввечері "випадково" пробили замість двох пачок сигарет три, а дали дві як просив. І найсмішніше, що завжди знайдеться персонаж в черзі в касі чоловічої національності з текстом "Ну шо ви починаєте? Я сам працював у цій системі. Ну помилилася дівчина", "Сидів чоловік на схемі, а ти йому зраду влаштував".

Варто відзначити, що адмінистрація Сільпо теж дала свою відповідь, повідомивши, що це технічний збій на касі:

"Приносимо вам свої щирі вибачення за завдані незручності. З'ясувалося, що в даному разі стався технічний збій програми на касі, через що сталася така ситуація."

Нагадаємо, ціни вдарили по найпопулярнішим продуктам.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Супрун дала поради з прийому вітамінів.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що експерти розповіли, які продукти можна їсти після "прострочення".