Експерти розповіли, як не платити захмарні штрафи

Штраф за порушення "транзиту" 8 500 грн. може бути скасований, якщо "добровільний внесок" 8 500 грн. сплачено навіть після накладення штрафу.

зокрема, експерти дійшли такого висновку, переглядаючи рішення одного із столичних судів.

Варто зазначити, що митниця прийняла спеціальну постанову від 29 серпня 2019 року про накладення грошового штрафу в розмірі 8500 осіб у разі порушення стоків перебування автомобіля на території України в режимі "транзит", як це передбачається статтею 470 Митного Кодексу.

Зеленський терміново звернувся до бізнесменів

Володимир Зеленський заявив, що за його президентства стосунки з бізнесменами будуть прозорими. Про це він повідомив у своєму Facebook.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

"Більше ніяких кулуарних переговорів, нічних візитів в АП і прихованих від суспільства домовленостей. Тому офіційно запрошую представників великого, малого та середнього бізнесу на зустрічі — вже в найближчі дні. Розставимо всі крапки над "I", — відзначає Зеленський.

Названа середня зарплата в Україні

Середня зарплата працівника підприємств, установ та організацій в Україні 2019 року становить 10237 гривень. Порівняно з березнем минулого року зарплата збільшилася ан 22 відсотки.

Відомство стверджує, що зарплата, враховуючи інфляцію, зросла на 12,5 відсотків. Найвищу зарплату в березні зафіксували в Києві 16207 гривень, найнижчу — у Чернівецькій області.

Коломойський згадав про секретний договір Приватбанку з НБУ

Скандальний олігарх Ігор Коломойський стверджує, що у нього не було ніякої угоди з Нацбанком і українським урядом про націоналізацію Приватбанку. Про це стало відомо з відео на YouTube-каналі Bihus.Info.

Так, в інтерв'ю Денису Бигусу Коломойський заявив, що чинна українська влада порушила домовленість, пов'язану з націоналізацією банку в кінці 2016 року.

В ООН винесли вердикт розслідування трагедії в Одесі

Правозахисники ООН вважають, що розслідування подій в Одесі 2 травня 2014 року було неефективним і упередженим.

За п'ять років після трагічних подій в Одесі ніхто не був притягнутий до відповідальності за вбивства шести людей у центрі міста на Грецькій площі, а також за смерть 42 людей на Куликовому полі після того, як у Будинку профспілок спалахнула пожежа.