Адвокати голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера подбали через суд, аби змінити статус підозрюваного у справі про вбивство активістки Катерини Гандзюк. Тепер його не підозрюють у замовленні вбивства, а в замовленні побиття співробітниці міськради Херсона, громадського діяча Катерини Гандзюк.

Голову Херсонської обласної ради Владислава Мангера нагородили заохочувальною відзнакою Головного управління розвідки Міністерства оборони України – медаллю "За сприяння військової розвідки України ІІ ступеня".

"За свою кар'єру нагородив сотні людей. Однак завжди якось ніяково, коли тебе самого відзначають. Але не можу втриматися, щоб не поділитися з вами - дуже приємна і важлива нагорода. Вдячний", - написав Владислав Мангер на своїй сторінці в Фейсбук.

Популярні новини зараз

Залишаться без пенсій: кого з українців позбавлять виплат, 7 категорій

Перерахунок пенсій у червні: кому пощастить з прибавкою

Українцям готують новий комунальний платіж: за що доведеться доплачувати з 1 червня

Чоловіків застерегли від помилки у ТЦК: читайте уважно

Показати ще

Варто нагадати, що Владислав Мангер, якого підозрюють в організації вбивства Катерини Гандзюк, випущений на свободу. З цього приводу один з користувачів соціальних мереж написав на своїй сторінці: "Мангер вийшов на роботу. Спасибі прокуратурі за роботу, ви чудові. Спасибі, місцевим Батьківщині і БПП, які навіть не починали збирати голоси за відставку Мангера. Ще раз переконався, що вашим партіям вбивства — ОК. Продовжуйте далі".

Раніше повідомлялося, що активістка і радник мера Херсона Катерина Гандзюк перед тим як її облили кислотою, систематично отримувала страшні погрози. Про це розповів батько вбитої, в. о. керуючого справами виконкому міськради Херсона Катерини Гандзюк Віктор. Він також підкреслив, що в цей час постійно звучали три прізвища — Мангер, Гордєєв, Рищук. На думку вбитого горем батька, саме ці троє винні у смерті Каті.

Нагадаємо, правозахисниця розповіла про майбутнє розслідування справи Гандзюк.

Як повідомляв Знай.ua, чиновник зі "справи Гандзюк" пояснив раптову відставку.

Також Знай.ua писав, що Роман Синіцин поставив найстрашніше питання Порошенку.