Українець, уродженець Львова Андрій Мочурад, здійснив неймовірне. У це складно повірити, але він дістався авто - і кораблестопом до самої Антарктиди. І розповів про це в інтерв'ю одному з популярних видань.

“Я - перший з українців, хто автостопом і кораблестопом подолав шлях від Аргентинського Ушуайя до української антарктичної станції “Академік Вернадський” і острови Лахиль. Це ще 50 км на південь”, – сказав Андрій Мочурад.

Мандрівник вже подав попередню заявку на національний рекорд. Враховуючи переліт через Атлантику, він подолав майже 14 тисяч кілометрів.

Зараз Андрій повертається додому. Дістався автостопом до Буенос-Айреса, попереду перетин Атлантичного океану. Через нього можна шукати корабель, але це разом з поверненням займе місяці. Тому збирає кошти на переліт до Барселони, звідки далі автостопитиме. Зараз не вистачає 400 доларів на квиток. Для бажаючих долучитись фінансово, картка Приватбанку 5168742220919967 (Андрій Мочурад). Також можна зв'язатися через сторінку “Автостопом в Антарктиду” fb.com/antarctida.expedition

Нагадаємо, українка завоювала золото чемпіонату Європи.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, Черкасова здобула третє золото збірної України за день.

Знай. ua писав, що шахістки з України поборються за звання кращих на континенті.