У неділю, 14 квітня, в Україні очікується переважно сонячна погода. Про це повідомляється в прогнозі Українського гідрометцентру.

Дощова погода буде тільки на Півдні та Сході країни. При цьому температура повітря піднімається до 17 градусів тепла.

Вдень стовпчики термометра на території України будуть коливатися від 7 до 15 градусів тепла. При цьому найбільше повітря прогріється на Закарпатті, Сході і Півдні до 17 градусів.

Невеликі опади у вигляді дощів очікуються в Харківській, Вінницькій, Кіровоградській, Запорізькій, Миколаївській, Херсонській, Донецькій, Луганській, Одеській областях і в Криму.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

У Києві в неділю буде без опадів. Вдень температура повітря становитиме від 7 до 9 градусів тепла, а вночі від 2 до 4 градусів тепла. Вітер буде північно-східний 5-10 м/сек.

При цьому в західних і північних областях вночі 14-15 квітня ймовірні заморозки. Про це йдеться в повідомленні Українського гідрометцентру.

"Вночі 14-15 квітня у західних та Житомирській областях на поверхні грунту заморозки 0-5°, у Рівненській, Волинській, 15 квітня та Житомирській областях у повітрі сильні заморозки 0-3°", - сказано в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що в найближчі кілька днів в Україні, особливо у західних областях опадів не очікується. Тим не менше 16 квітня, прогнозується невеликий дощ з мокрим снігом. Ніч будуть сильні заморозки 0-4 °, вдень 5-11 ° тепла.

Нагадаємо, українцям пообіцяли багато снігу, курточки і парасольки не ховаємо.

Як повідомляв Знай. ua, стихія змусить українців з ностальгією згадувати зиму.

Знай. ua писав, що українців попередили про підступні плани стихії.