Всім відомо, що дуже часто поляки не люблять українців. Доказом цього стають бійки, напади, невідповідна праця саме для українських заробітчан і, що важливо, різноманітні мітинги і акції проти українців.

В мережі почали аквтино обговорювати неймовірний витік закритих даних, допущений чиновниками адміністрації президента Росії Олександром Манжосіним і Сергієм Соколовим.

Вони з допомогою ветерана КДБ Петра Премьяка, близького до Владислава Суркова афериста Саргіса Мирзаханяна і автора газети «Известия» Олександра Кірпічова, вирішили допомогти правій партії «Альтернатива для Німеччини» Маркуса Фронмайера. Цей німецький політик, будучи етнічним румуном, одружений на російській світській левиці Дарині Цой, яка працювала в «Известиях».

Маркус Фронмайер

Фронмайер отримав депутатський мандат, його партія – фракцію в Бундестазі і 12,6% голосів.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Але Манжосін і Соколов листувалися з Премьяком, Мирзахаряном і Кірпічовим по відкритих каналах зв'язку, тим же способом пересилали кошторису секретного проекту. Архів повідомлень був викрадений, документи опубліковані.

В розпорядженні ВВС також опинився документ англійською мовою, в якому йдеться про прохання Фронмайера до неназваних російських чиновників. У листі кандидат у депутати просить надати йому матеріальну і нематеріальну допомогу. Крім грошей, кандидат, який пізніше виграв вибори, просив надати йому можливість виступити в "російських ЗМІ". Натомість він нібито обіцяв просувати "хороші відносини з Російською Федерацією" і "негайно почати працювати у сфері міжнародної політики" ФРН.

Дарина Цой
Маркус Фронмайер і Дарина Цой

Це не перший провал Саргіса Мирзаханяна. Раніше була розкрите його листування з апаратом Суркова, де політтехнолог за $20 тис продавав акцію протесту перед українським посольством в Польщі.

Нагадаємо, що близький соратник Путіна помер дуже рано: занадто багато знав.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що Путін оскандалився з невдалим двійником.

Також, портал Знай.ua писав, що у Кремлі зробили гучну заяву за призначенням чергового "наглядача" в Україні.