Українцям повідомили сумну новину. З'явилася інформація, що в п'ятницю, 5 квітня, пішов з життя батько одного з українських моряків, яких захопили в полон російські військові в Керченській протоці, Андрія Драча.

Про це стало відомо завдяки повідомленню президента України Петра Порошенка в соціальній мережі Twitter.

Свічки пам'яті

"Пішов з життя Леонід Драч — батько полоненого Росією моряка Андрія Драча. У пана Леоніда було хворе серце, а розлука з сином, якого Кремль утримує в заручниках, остаточно підірвала його здоров'я", - повідомив Порошенко.

Варто нагадати, що українські моряки опинилися в полоні нігерійських піратів, передає Морський інформаційний центр. Уточнюється, що заручників вивезли у невідомому напрямку. Їх доля залишається загадкою з суботи, 30 березня, коли стався цей жахливий інцидент. Було захоплено членів екіпажу контейнеровоза Contship Oak, серед них, як повідомляється, перебували українці. Точна кількість українців, яких викрали зловмисники, не уточнюється.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Вашингтоні міністрами закордонних справ країн-членів НАТО планується розглянути пакет військових заходів реагування на агресію Росії. Документ гарантуватиме безпеку для проходу українських судів через Керченську протоку в Азовському морі. Про це йдеться в повідомленні під час брифінгу у Вашингтоні дипломата США при НАТО Кей Бейлі Гатчісон.

Нагадаємо, на кону людське життя: Вакарчук душевно звернувся до українців.

Як повідомляв Знай.uа Денисова налякала правдою про українських полонених: з кожним днем все гірше, терміново треба рятувати.

Знай.uа писав, всі звинувачення знято: українські моряки повертаються додому.