Пішов з життя керівник Шумської районної партійної організації ВО "Свобода" Василь Габор, який 27 березня потрапив у жахливу ДТП та отримав дуже черйозні травми.

Про це повідомляє "Погляд".

Як стало відомо, дружина Василя Габора носить під серцем дитину, перебуває на останніх місяцях вагітності. У родини вже є двоє дітей, які тепер залишились без батька.

Нагадуємо, що аварія сталася на автодорозі "Радивилів-Кременець-Остріг". Чоловік на автомобілі "Mazda" не зумів впоратися з керуванням на слизькій та засніженій дорозі.

Популярні новини зараз

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Як наслідок, іномарку занесло та викинуло на смугу зустрічного руху. Там легковик врізалася у вантажівку DAF. Василя Габора від удару викинуло з автомобіля. З того часу чоловік перебував у комі.

Нагадаємо, помер видатний український актор Віктор Возіян. Він був ветераном Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру імені Миколи Куліша.

Повідомлення про його смерть з'явилося 2 квітня на сторінці обласного драмтеатру ім. М Куліша в соцмережі

Як повідомляв портал Знай.ua, в ніч на 3 квітня на 69 році пішов з життя відомий радянський та російський актор Олексій Булдаков.

Друг Олексія Булдакова Семен Стругачов ("Льова" з "Особливостей національної риболовлі") підтвердив сумну новину про смерть актора. Він розповів, що Булдаков помер уві сні, у ньго обірвався тромб.

Олексій Іванович Булдаков - радянський і російський актор театру і кіно. У 2009 році став народним артистом Російської Федерації.

Також Знай.ua писав про те, що в останній день березня не стало легендарного українського режисера зі світовим ім'ям Вацлава Сігизмундовича Мошинського.