Начальник Одеської поліції Дмитро Головін став інтернет-зіркою. Чоловік кілька разів безуспішно намагався зачитати на камеру повідомлення про зникнення одинадцятирічної дівчинки українською мовою проте не впорався з таким "непосильним завданням". Відео швидко розлетіося по соцмережам. Головін запинався, плювався, матюкався, половину слів промовив аби-як з сильним російським акцентом, а слова "одиннадцятирічна" і "мисливці"геть ввели правоохоронця в ступор. Відео чимось нагадує скандальний і смішний ролик з Михайлом Добкіним,оскільки в якийсь момент Головін розчаровано вимовляє: "Місвільці, б***ть....Так, давай по-новій".

В соцмережах російськомовного Головіна підняли на сміх і почали змагатися в дотепності гіпотез, що з ним сталося. Дехто навіть припустив, що у правоохоронця вселився Азаров.

"В нього вселився Азаров. Давайте підтримаємо генерала репостом… На жаль, ось ця людина сьогодні відповідає за безпеку в стратегічно надважливому регіоні. І охороняє закон Головін приблизно так само, як розмовляє українською", - прокоментував активіст Сергій Стерненко опубліковане відео.

Нагадаємо, курйоз в Давосі: Кличко зганьбився на весь світ, навіть братові смішно.

Мер Київа Віталій Кличко потрапив у невеликій словесний конфуз на Всесвітньому економічному форумі в Давосі. Під час обговорення цифровізації української столиці Кличко не з першого разу зміг вимовити слово "digitalization".

Своїм ораторським мистецтвом столичний градоначальник порадував рідного брата, українського боксера Володимира Кличка. Про це в п'ятницю, 25 січня.

"Класика жанру", - підписала відео редакція, розміщене в Instagram.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

Нагадаємо, Віталій Кличко видав черговий "перл": відповідаючи на питання про декомунізацію знаменитої арки Дружби народів і монумент Батьківщина-Мати, мер Києва заявив, що необхідно створювати нові пам'ятники, які б дійсно погрожували", маючи на увазі слово "прикрашали".

Як повідомляв портал Знай.uа Віталій Кличко порадував українців черговим перлом про калошах, який виявився ще крутіше, ніж легендарний "завтрашній день", в який, за словами мера "не всі можуть дивитися.