Державний банк "ПриватБанк" попередив про причини та складності процедури прийняття рішення про регулювання кредитного ліміту на картці, що він зробив в негативному відгуці клієнта. Про це в понеділок, 11 березня, стало відомо з інформації на сайті фінансової установи.

В негативному відгуці на сторінці Приватбанку говориться: "Карткові рахунки в Приватбанку оформлені на дружину. І ось після нового року почалися дзвінки і смс від банку — змініть ваші голд-картки на нові, і ми вам відкриємо кредитний ліміт. Сходила, перевипустила карту, менеджер їй обіцяв що ліміт відкриють обов'язково (тим більше, що з квітня минулого року у Приватбанку є депозит на 1 рік, сума — 100$). Ліміт досі не відкрили, хоча просили всього 1000грн.".

Повідомлення Приватбанку

У відповідь на гнівну скаргу клієнта представник фінансової установи пояснив причини такого рішення з боку банку: "Банк приймає рішення про розмір кредитного ліміту і про його надання на підставі математичної моделі, яка будується на сотнях і навіть тисячах факторів. Хочемо зауважити, що на розмір кредитного ліміту може вплинути: кредитна історія, наявність депозитів, рух по картах/рахунках і багато інших факторів. Є можливість надати документи, що підтверджують дохід на сайті у разі, якщо при подачі заявки система повідомить про їх необхідність. При отриманні відмови, Банк рекомендує подати заявку через 30 днів".

Відділення Приватбанку

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в Запоріжжі невідомі спробували пограбувати банкомат, для чого використовували вибухівку. Правоохоронці повідомили, що здійснити задумане їм не вдалося, на даний момент ведеться слідство та встановлюється сума збитків.

Як повідомляв портал "Знай.uа": курс долара може впасти до рекордно низької позначки до середини березня, про що розповіли експерти. Очікуваний рівень останній раз був зафіксований ще влітку минулого року.

Також "Знай.uа" писав, що "ПриватБанк" в черговий раз опинився в епіцентрі скандалу. На цей раз він пов'язаний з численними пропажами грошей з карток клієнтів, а також скаргами на огидну роботу відділень.