Державний банк "ПриватБанк" заявив про початок роботи в онлайн-сервісі "Приват24" реєстрації електронному кабінеті автовласника через BankID. Про це в п'ятницю, 8 березня, повідомила прес-служба банку.

"Технологія BankID, яку Приватбанк першим в Україні запровадив чотири роки тому, є унікальною платформою для розвитку мережі цифрових послуг у всіх сферах життя. Такий спосіб сучасної ідентифікації допомагає заощадити час, а також повністю автоматизувати процес послуги без втручання людського фактора". - заявив засновник системи і директор ПриватМаркета Сергій Жук.

Відтепер в Україні з допомогою Приватбанку можна зареєструватися в електронному кабінеті автовласника через BankID. Як повідомили в Головному сервісному центрі МВС України, нова версія електронного кабінету автовласника тепер дозволяє проходити авторизацію в два кліка з допомогою BankID Приватбанку.

Раніше повідомлялося, що починаючи з 27 лютого 2019 року для всіх клієнтів "Приватбанку" відкрилася нова послуга по ОВДП в Приват24. На сьогоднішній день нова опція "Операції з цінними паперами" вже доступна в онлайн банкінгу.

Популярні новини зараз

Абонентів "Київстар" поставлять перед вибором: це буде непросто

Все одно мають прибути до ТЦК, термін – до 16 червня: знятих з обліку приголомшили новиною

В якому випадку можна відмовитись від повістки: юрист пояснив тонкість мобілізації

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Показати ще

Тепер всі клієнти отримали наступні можливості: бачити в режимі online залишки придбання ними облігацій внутрішньої державної позики; переглядати операції з ОВДП (виписок) за обраний ними період часу.

Крім того, всі клієнти можуть окремо контролювати свій портфель у цінних паперах, протягом надходження купонних платежів і грошових коштів за погашення ОВДП. Також нова функція дозволить бачити поточні котирування Приватбанку на продаж ОВДП та основні параметри випусків ОВДП.

Нагадаємо, ПриватБанк додав важливу функцію в Приват24. Приват24 відкрилася нова послуга по ОВДП.

Як повідомляв Знай. ua, копи викрили зухвалу схему обкрадання киян. Ватажком банди виявилася 25-річна киянка, яку затримали під час спроби зняти гроші з банкомату за допомогою підробленої банківської карти.

Знай. ua писав, що Приватбанку зробили важливу заяву до 8 Березня.