Людська жорстокість не знає кордонів. Нерідко люди заподіюють біль саме тваринам, так як вони не можуть за себе постояти. Про це повідомляє telegram-канал "Ху*евый Дніпро".

Мертвий кіт лежав на землі з відтятими лапами. Лапи були відрізані ніби під лінійку.

В Україні вже два роки діє закон про жорстоке поводження з тваринами. За порушення цього закону передбачається кримінальна або адміністративна відповідальність. Штраф складає до 8500 гривень. Також можливий адміністративний арешт стороком до 15 діб і конфіскація тварини. Кримінальна відповідальність передбачає до 8 років обмеження свободи. Якщо ви стали свідком цього знущання над тваринами, то фіксуйте це на камеру і телефонуйте 102.

Нагадаємо, що Не для слабкодухих: чоловік засік малолітніх гицелів.Жорстоке поводження з тваринами є сьогодні, на жаль, дуже поширеним явищем, причому дуже часто над беззахисними істотами знущаються діти. Один з таких фактів зняв на камеру житель Одеси, згодом виклав відео на YouTube. На кадрах видно двох хлопчаків віком не старше десяти років. Один з них розкручує кота, тримаючи його за хвіст, а потім кидає об асфальт. Автор відео робить їм зауваження, однак ті практично ніяк не відреагували.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" писав, що Львівський гицель жорстко розправився зі своїм псом: українці вимагають розплати.У Львові чоловік незвичайним способом вигулював собаку. Одна з місцевих мешканок в соціальній мережі Фейсбук поділилася фотографією, де чоловік прив'язав собаку до автомобіля, і поїхав. Собака ж бігла за авто.Таке ставлення чоловіка до тварині можна розцінювати як жорстоке. По-перше, автомобіль рухався зі швидкістю, швидше за все, п'ятдесят кілометрів на годину. Це за умови, що чоловік не порушує правила дорожнього руху.

"Знай.uа" повідомляв, що Ведмідь помстився циркачам за жорстоке поводження: відео.Ведмідь повалив на сцену циркача і почав бити його лапами. З-за куліс прибіг помічник і кілька разів вдарив тварину палицею. Після цього виступ продовжили, як ні в чому не бувало. Циркач не постраждав.