Батько Катерини Гандзюк - жорстоко вбитої радниці міського голови Херсона - повідомив про те, що за ним стежать і він боїться за свою безпеку.

Нещодавно у Київському апеляційному суді відбулося судове засідання, на якому повинні були розглянути апеляцію прокуратури та визначити запобіжний захід Владиславу Мангеру, якого підозрюють в організації вбивства Катерини Гандзюк. Після судового засідання Віктор Гандзюк повідомив про те, що відчуває, як за ним стежать. Батько загиблої отримує незрозумілі дзвінки на мобільний і стаціонарний телефони.

Правозахисник Масі Наєм оприлюднив відео у себе на сторінці в Facebook.

Також Віктор Гандзюк заявив, що і він, і свідки отримують погрози, через що бояться за свою безпеку. Він вважає, що МВС не може забезпечити безпеку, а на прохання надати державну охорону, йому двічі відмовили.

19 лютого Генпрокуратура подала апеляцію на рішення суду щодо Владислава Мангера. 5 лютого за нього внесли заставу в розмірі 2 млн 497 тисяч грн.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Раніше ми писали, що під час проведення засідання при обранні запобіжного заходу адвокат підозрюваного Мангера заявив про непублічну роботу Гандзюк на СБУ.

Про це заявив адвокат Дмитро Ільченко. Зокрема, у ході судового розгляду він заявив, що Катерина Гандзюк була позаштатним агентом СБУ з позивним "П'ята".

Крім того він додав, що сам керівник спецслужби використовував активістку у власних цілях для протистояння з органами поліції областів. Більше того Ільченко додав, що саме Доценко замовив напад на Гандзюк.

Нагадаємо, соратники Гандзюк назвали ім'я третього причетного до вбивства. В злочині зав'язані десятки слідчих і оперативників, які вели справу про вбивство по хибному сліду.

Як повідомляв раніше Знай.ua: підозрюваний Мангер купив свободу за 2,5 мільйони. Суд обрав запобіжний захід херсонському чиновнику.

Також Знай.ua писав, що у Шевченківському суді Києва зачитали розшифровку допиту підозрюваних у кривавому убивстві херсонської активістки Катерина Гандзюк.