Територія України досі перебуває під впливом антициклону, внаслідок якого 16 лютого істотних опадів не очікується. Цей прогноз може бути порушений лише у східних областях та на півночі Лівобережжя. Там можливі невеликий мокрий сніг з дощем, про що повідомляє Український Гідрометцентр на своїй сторінці в Facebook.

Вночі і вранці на території нашої країни очікується туман, а на більшості доріг північних, східних, прикарпатських і центральних областей цілком імовірна ожеледиця.

Вітер переважно північно-західний і буде досягати 5−10 метрів в секунду.

Температура вночі коливатиметься в діапазоні від 2 градусів тепла до 3 градусів морозу, а на Приазов'ї та в гірських районах, а також у всіх східних областях місцями буде до 9 градусів морозу, вдень 1−6° тепла, на Прикарпатті і в Закарпатської області від 5 до 10 градусів тепла.

Популярні новини зараз

Все одно мають прибути до ТЦК, термін – до 16 червня: знятих з обліку приголомшили новиною

Чоловіків застерегли від помилки у ТЦК: читайте уважно

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Показати ще

Відомий український синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook також спрогнозувала погоду на вихідні: "В більшості областей України переважатиме суха погода, лише якийсь облізлий хвіст північно-східного фронту нажене в Харківську та Сумську хмари і невеликі опади".

Як відомо, 15 лютого у Львівському еколого-натуралістичному центрі прокинувся бабак Маруся, яка напрогнозував ранній прихід весни.

«В цьому році наша бабачиха Маруся напрогнозировала ранню весну. Тварина не бачило своєї тіні, і не сховалося в нору. Десь через п'ять тижнів буде тепло», розповів директор еколого-натуралістичного центру Ігор Антахович.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що популярний український оператор Київстар закриває один із найбільш популярних тарифів, що засмутило багатьох українців.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у столичному дитячому садку стався черговий скандал на мовному ґрунті. Багатьом батькам не сподобалося спілкування матері з дитиною українською мовою.

Також "Знай.uа" писав, що в 2019 році Військово-морські сили України поповняться кількома потужними катерами.