Чергові успіхи української армії. Так, нещодавно військовослужбовці 54-ї окремої механізованої бригади знищили два автомобіля забезпечення і один КамАЗ з встановленою в кузові зенітною установкою ЗУ-23-2. Відеоролик, на якому записано "роботу" по сепаратистських позиціях виклав сьогодні волонтерський фонд Повернись живим.

БПЛА, які використовуються на фронті

У повідомленні під відео учасник фонду залишив гарний коментар для наших воїнів: "Ці хлопці будуть знищувати будь-яку ворожу техніку і силу, навіть дозволену мінськими домовленостями. Все, що буде загрожувати їх життя і життя їхніх побратимів".

Хоч на відео помітно, що снаряди не відразу вражають ціль, але в кінці кінців міни прилітають в "пункт призначення" - ворожу техніку.

Як зазначили волонтери, бійці 54 ОМБр (Бахмут) використовують сучасні безпілотники, на які збирають кошти у фонді. Вони дозволяють вести якісну розвідку, коригувати вогонь, а також, як додали у коментарі до відео "побачити переляканого терориста в кінці відео".

Нагадаємо, Бойовикам "ДНР" привиділося партнерство з Google: це ж скільки треба випити.

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Міністр зв'язку в Донецькій Народній Республіці Віктор Яценко розповів, що компанія Google хоче в "ДНР" встановити своє обладнання. Такою інформацією він поділився на одному з російських телеканалів НТВ.

Віктор Яценко

Раніше "Знай. ua" писав, що у мережі з'явилося відео ліквідації бойовика. Чергова перемога українських снайперів. В Інтернеті з'явилося вражаюче відео роботи снайперів одного з підрозділів ЗСУ. Так, за твердженням Анатолія Штефана снайперська пара, чия робота була відображена на відео, ліквідувала протягом минулого року 12 бойовиків.

"Знай. ua" повідомляв, росіянам показали могили героїв "псевдореспублик"