Вже завтра настане для кого-то довгоочікуване, а для кого-то ненависне свято - День всіх закоханих. Як правило, 14 лютого або хтось дуже щасливий, або не щасливий.

Знай.ua вирішив звернутися за порадою до знахарки, ароматерапевта, автору школи Ароматерапії "Шепіт Дівіі" Лані Яр, щоб вона поділилася порадою, як же збільшити свої шанси на успіх в любові і сексі. За її словами, допомогти в цьому питанні може ароматерапія.

«На даний момент одним з популярних напрямків є аромаеротіка, - розповіла вона нам. - В цілому, застосування трав і ефірних масел для сексуальних ігор практикувалося ще в давнину. За рахунок хімічних компонентів і при вмілому поєднанні масла і рослини здатні підвищити потенцію, активізувати ерогенні зони, зняти тривогу і страх».

Лана Яр поділилася секретами аромаеротікі

Ми попросили Лану Яр відкрити таємну завісу, щоб і наші читачі навчилися правильно користуватися ароматами.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

- Як же аромати можуть впливати на сексуальний настрій людини?

- Ближче до кінчика носа, на перегородці знаходиться вомероназальний орган, який має свої нерви і залози. Саме вомер вловлює в ароматі частинки, які збуджують статевий потяг, впливаючи на певні частки мозку. Адже коли чоловік спілкується з жінкою, він вловлює її індивідуальний запах тіла, і він у вигляді сигналу впливає на частки мозку, регулюючи стан гормонів. Як наслідок, у чоловіка виробляється тестостерон. У кожної жінки свій особистий аромат тіла (виходячи з її віку, настрою, стану здоров'я). І часом запах жінки може зводити чоловіка з розуму.

- А що скажете про чоловіків?

- Що стосується чоловічого тіла - у нього теж є свій аромат, однак у виборі партнера жінки менш яскраво реагують на нього, просто розділяючи на «подобається» і «не подобається». Уміло підібравши природний аромат можна з легкістю підкреслити запах свого тіла і привести людину в стан сексуального збудження або ж навпаки знизити запал.

- Що ж це за аромати?

- Жіночі афродизіаки: ефірне масло іланг - іланг - стімуілірует залози гіпофіза, тим самим викликаючи стан ейфорії, збуджуючи сексуальне бажання; усуває комплекси. Вдихаючи даний аромат, чоловік усвідомлює готовність жінки до близькості. Підходить для темпераментних жінок.

Ефірна олія троянди - ідеальний аромат для ніжних, романтичних осіб. Налаштовує на хвилю розслаблення, чуттєвості.

Ефірна олія герані - підходить для жінки за 45 років, допомагає їй зануритися з головою в любовну гру, відчути зрілу пристрасть.

Ефірна олія рожевого дерева - допомагає в створенні атмосфери розслаблення і невимушеності.

Ефірна олія неролі - усуває будь-які фобії, переживання.

Ефірна олія сандалу - розкриває в жінці бажання бути особливою, загадкової.

Чоловічі афродизіаки: ефірні масла шавлії мускатного, пачулі, чорного перцю, ялівцю, імбиру, жасмину допоможуть розслабитися, підвищити потенцію, наповнитися силою для сексуальних перемог і повірити в себе.

Можна виділити цитрусові ефірні масла, як універсальні афродизіаки, що підвищують настрій і життєвий тонус.

Як використовувати ефірні масла?

В першу чергу хочеться виділити, що ми говоримо про натуральні ефірні масла для професійної ароматерапії. Вартість їх досить висока (якщо говорити про олію троянди, 1 мл. в середньому коштує 1 долар). Так само слід чітко уточнити, чи не страждає ваш партнер астмою, гострими станами алергії. І обов'язково дотримуйтеся правильного дозування.

Ефірні масла не наносяться на тіло в чистому вигляді. Для підготовки приміщення слід нанести спреєм (15 крапель олії або композиції з них на 100 мл води) аромати на постільну білизну, або ж додати 5 крапель суміші в аромаламу.

Якщо ви бажаєте взяти обопільну ванну - додайте 7 крапель композиції в 200 мл. вершків або морської солі. Однак тривалість аромаванни не повинна перевищувати 20 хвилин. Масаж може стати більш чуттєвим, якщо використовувати наступну композицію: 3 краплі іланг - ілангу, 2 краплі шавлії мускатного, 3 краплі троянди на 10 мл. рослинного масла (його можна придбати в аптеці).

При серйозних порушеннях в сексуальній сфері такі арома сеанси слід проводити не менше трьох тижнів. Після ароматерапевтического курсу ви знову зможете насолоджуватися бажанням близькості, яскравими відчуттями.

Бажаю вам завжди відчувати пристрасть, закоханість, бажання насолоджуватися життям, один-іншому. Бути емоційно відкритими і готовими приймати тепло, турботу і насолоду.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, яких сюрпризів чекати українцям від Дня святого Валентина.

Також ми писали, як не зганьбитися на День святого Валентина і для цього повідомили топ найкращих подарунків дівчині і хлопцю на 14 лютого.