13 лютого колишньому акціонеру "ПриватБанку" Ігорю Коломойському виповнюється 56 років. За час свого перебування на різних керівних посадах він встиг собі зажити досить різноманітної репутації.

Та найбільше запам'ятилися його "афоризми" – приміром, оте саме "Пішли каву пити", кинуте після суперечки із журналістами, досі ніби анекдот.

В його уявному словнику чимало таких фраз, над якими кепкували і обговорювали всі, ось кілька з них:

"Життя - це супермаркет, бери що хочеш, але каса - попереду ".

"Крім українського? Ізраїльський і кіпрський ... В Конституції написано, що заборонено подвійне громадянство. А потрійне не заборонено".

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Ігор Коломойський, колишній акціонер "ПриватБанку"

Та найчастіше жартували про Коломойського актори Студії "Квартал 95". Багато хто закидував Зеленському і команді, що нібито він "виконує особисте замовлення олігарха", той в свою чергу запевняв – може жартувати про кого завгодно без вказівок. Як воно насправді, судити не нам, згадаємо найкращі номери кварталівців на цю тему.

Володимир Зеленський (Квартал 95)

Чого варта тільки уявна суперечка Коломойського і Порошенка про те, хто кого звільнив із ПриватБанку, або як олігарх, котрого грав Зеленський, разом із Ахметовим обговорюють кандидатуру майбутнього президента України:

"Уяви жарт: знаєш чому Коломойський вийшов злий зі стриптизу? Бо залишився без привату"

"Квартал 95" у Івано-Франківську

Коломойського зображав "Квартал 95" і в зовсім іншому світлі: коли той зарвався у кабінет владних чиновників, аби покарати за образливі слова про Мосійчука, хоча сам не надто приємно про нього відгукнувся.

Ігор Коломойський, колишній акціонер "ПриватБанку"

"Кролик, шоколадка, шкаф" – так замість імен називав Зеленський своїх "опонентів".

Дивіться: Найкращі жарти "Кварталу 95" про Коломойського

Нагадаємо, колишній чиновник МВС звернувся до Порошенка.

Як повідомляв "Знай.ua", лідер політичного руху "Слуга народу", кандидат у президенти України Володимир Зеленський знову не тільки зміцнив, а й підвищив свої позиції у соціальних рейтингах. Також "Знай.ua" писав, серіал виробництва "Кварталу 95" під назвою"Слуга народу 3"хотіли не пропустити на екрани