Мешканців окупованих проросійськими найманцями-бойовиками територій скаржаться, що тепер з них вимагають гроші за схеми нині ліквідованого ватажка "ДНР" Олександра Захарченка.
Людей змушують оплачувати "заборгованість" за комунальні платежі 2014-2015 років. Саме тоді одізний ватажок терористичної "ДНР" Олександр Захарченко оголосив "платіжну амністію". Про це повідомляється у Twitter hochu domoy.

Крім того, автор додав скріни публікації у одній з соцмереж, де жителі із окупованої території, під назвою "ДНР" обговорюють цю ситуацію.

Один з користувачів питає, що варто зробити з платіжками за опалення у період 2014-15 років.Він також поцікавився, чи сплачують за ними інші жителі "республіки".

"З нас ЖЕК зідрав борги за 2013-15 роки через суд. Знімали з пенсії матері. Ось така амністія, обіцяна Хахаром (Захарченком. - ред)", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у колишнього "міністра оборони", "генерал-лейтенанта" і "героя ДНР" Володимира Коновалова, на прізвисько "Цар", нова "влада" невизнаних республік забрала дорогий автомобіль.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Цю інформацію повідомляють місцеві пабліки і підтверджує джерело "ФАКТІВ" в окупованому Донецьку.

Нещодавно проголошений ватажок "ДНР" Денис Пушилін відібрав у Коновалова посаду і ліквідував "міністерство оборони". Звичайно ж, самостійно на такі радикальні дії він не зважився, а зважився на вчинок за вказівкою з Москви.

Крім того, раніше повідомлялося, що Путін виростив народ-камікадзе: шукають грошей і смерті на Донбасі.

У соціальних мережах користувачі троля чергового "героя ДНР" з Росії, який прагне стати бойовиком і перетворитися в вантаж-200.

Як повідомляв Знай.uа, на Медведчука завели справу за державну зраду і сепаратизм.

Справу порушено за зверненням народного депутата від "Народного фронту" Андрія Тетерука.

Також Знай.uа писав, що операція "Розплата" за 12 хвилин знищила командний пункт путінських бойовиків: вражаюче відео.