В 2019 році українців чекають лиха, пов'язані зі стихією води. Про це розповіла переможниця "Битви екстрасенсів" Олена Курилова.

"Варто боятися паводків, особливо жителям гірській місцевості. Можуть піднятися наверх грунтові і підземні води, посиляться потоки з гір. Цей рік взагалі дуже неспокійний для водної стихії. Так що з нею раджу всім бути обережніше", — підкреслила вона.

Екстрасенс порекомендувала звернути увагу на мости і будови, під якими знаходяться грунтові води. А ось в іншому, духовному і моральному плані рік Свиню, за запевненням Курилової, буде спокійним і стабільним.

"Справді, рік Жовтої Свині не любить різких рухів, азартних ігор. Свиня взагалі досить лінива і бережлива, особливо в тому, що стосується грошових коштів. Але до природної стихії це не має ніякого відношення", — резюмувала екстрасенс.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Раніше повідомлялося, що знаменитий російський експерт поділилася своєю таємною змовою на випадок пристріту.

Коли люди відчувають негативну дію на собі або дитині, вони часто впадають у паніку і починають проводити безліч непотрібних обрядів. Результат може бути дуже різним, а іноді і сумних.

Олена Курила також розповіла, що якщо справа стосується магії, потрібно бути вкрай обережним.

Нагадаємо, зірка "Битви екстрасенсів" дала безцінний рада як уберегти дитину від пристріту. Ця рада допоможе врятувати дитину від пристріту.

Як повідомляв Знай. ua, Відомий екстрасенс назвала магічну дату для українців. Курилова розповіла про магічну дату.

Знай. ua писав, що на "Битві екстрасенсів" вибухнув страшний скандал, українці в жаху. Правда про популярному шоу по-справжньому шокує.