Синоптик Наталка Діденко спрогнозувала, що в Україні наприкінці поточного тижня погода зміниться.

В нашій країні в неділю, 10 лютого, очікується невелике потепління, розповіла експерт Фактами.

погода
погода зима сніг

Начальник відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Владислав Білик повідомив, що в найближчий тиждень (11-17 лютого, -Ред.) погодні потрясіння не очікуються.

За словами народного синоптика Леоніда Горбаня, до кінця наступного тижня на кілька днів знову прийде відлига, але потім будуть морози — до -5 градусів.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Зима

"Потім очікуються два-три теплих дня, а в кінці лютого знову вдарять морози до 10-15 градусів. Така температура протримається майже до середини березня", - заявив експерт.

Раніше ми писали, що протягом найближчих трьох днів синоптики прогнозують суху і сонячну погоду по всій Україні. Температурний режим буде різнитися: від мінус 2-4 морозу, на північному сході країни до +4-6 тепла, на півдні та заході України. Але з понеділка з Європи прийде новий циклон, який принесе потепління і дощі з мокрим снігом. Про це повідомили в українському Гідрометцентрі.

Також ми писали, що весна серед зими – феномен, який вже закрався в Україну, і про який тут і там трублять синоптики. І Укргідрометеоцентр, і відомий синоптик Наталка Діденко одностайні: українців чекає весняна романтика.

Зупинимося на прогнозах Наталки Діденко. На своїй сторінці у Facebook синоптик у четвер, 7 лютого, розповіла своє "бачення" погодного майбутнього.

Нагадаємо, народний синоптик Володимир Деркач зазначає, що в першій декаді лютого погода в Україні буде відносно м'якою.

Також портал Знай.uа писав, що, за словами Леоніда Горбаня, в першій половині лютого можливі навіть морози до мінус 25 градусів.

Як повідомляв портал Знай.uа,початок лютого побалує українців м'якою зимовою погодою.