Українцям не вдасться довго радіти по-весняному теплій погоді, чергове похолодання очікується вже у найближчі дні.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко.

Уже в середу, 6 лютого, в Україну прийдуть атмосферний фронт і невелике похолодання.

Очікується мокрий сніг, місцями з дощем. Така погода буде спостерігатися на півночі, місцями в центральних, західних областях (на заході тільки вночі) і в Харківській області. На півдні збережеться суха погода.

Популярні новини зараз

Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками

Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін

У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати

По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші

Показати ще

"Там, де випаде сніг, існує ймовірність налипання мокрого снігу - завтра перед роботою вийдіть трохи раніше, щоб почистити машину або доріжку", - розповідає Наталя Діденко.

Синоптик додає, що найближчої ночі очікується -1 ...- 4 градуси, вдень 6 лютого: 0 ... + 3 градуси. У південній частині країни вночі 0 ... + 3 градуси, вдень: +4 ... + 9 градусів. У Києві середовище буде з мокрим снігом, у другій половині дня опади припиняться. На дорогах ожеледиця. Вночі в столиці -1 ...- 3 градуси, вдень 6 лютого: 0 ... + 2 градуси.

У найближчі дні - вночі незначний мороз, вдень невеликі "плюси". Чергове потепління ймовірно з 10 лютого.

Нагадаємо, народні синоптики, схоже, поспішили із морозними прогнозами на лютий, і українців це, звісно, не може не радувати.

У мережі оприлюднили новий прогноз, який охоплює погодні умови в Україні протягом двох найближчих тижнів - з 4 по 17 лютого, відзначають ЗМІ.

Як повідомляв раніше Знай.ua, цього тижня в Україні почне знижуватися температура повітря, також очікуються опади у вигляді мокрого снігу.

Про це повідомляє український Гідрометцентр.

У середу, 6 лютого, в Україну прийде похолодання. Так, вночі температура повітря знизиться до -4 градусів. На півночі і в центрі очікується мокрий сніг. На заході без опадів, денна температура повітря 0-5 градусів вище нуля. На сході країни очікується хмарна погода, температура повітря вдень +1...+4.

Також Знай.ua писав про те, що Синопики прогнозують в Україні на середу, 6 лютого, істотне похолодання і дощі, так як завтра до нашої країни наблизиться атмосферний фронт.