Жителі окупованого Донецька скаржаться на мінливість зимової погоди, відсутність комунального обслуговування міста та повний мараз місцевої "влади", яка занедбала колись процвітаюче місто буквально до невпізнання.

Про "наболіле" донеччани масово пишуть у мережі.

"Комунальники взагалі у нас не працюють. Стан доріг бажає кращого. Вчасно дороги не посипають", – скаржиться жителька Донецька.

Інші містяни розповідають про погано розчищені дороги і тротуари поміж будинками у спальних районах. Водночас дехто переконаний, що у містах області ситуація ще гірша, ніж у Донецьку.​

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Крім того, донеччани вказують на вкрай незадовільну роботу громадського транспорту під час розгулу зимової стихії.

"Трамваї ходять якось незрозуміло.Тролейбуси нормально. Трамваїв – немає. У зв’язку з чим – не можу сказати... Дуже погано ходять", - пишуть містяни.

Зимова погода стала вдалим приводом для чергового недолугого піару підконтрольних бойовикам медіа. Так звані "чиновники" від угруповання "ДНР", з пафосом відкрили тимчасові вуличні ковзанки посеред вулиць Донецька, Макіївки та Ясинуватої.

Денис Пушилін

Тимчасові льодові майданчики відкривали урочисто: з промовами, кульками, оплесками і обов’язковими сюжетами на місцевих телеканалах. На, нібито, дитячих заходах, під пісні російського співака Олега Газманова на ковзани стало й "керівництво" окупаційної адміністрації Донецька, як-от, приміром, "мер" Олексій Кулемзін.

Головний меседж таких телесюжетів – подяка "начальнику" міста Денису Пушиліну. Той, нібито, почув про бажання ковзанки від хлопчика-"ентузіаста" у телефонному режимі. Щоправда, в історії з вуличними ковзанками було одне "але".

"Єдине, що може перешкодити роботі ковзанки – погодні умови", – йдеться в пафосних сюжетах про відкриття майданчиків.

"Тож під час чергової зміни погоди ковзанки, які відкривали з помпою – розтануть, а разом з ними – пафос, з яким їх відкривало псевдокерівництво окупованого Донецька", - іронізують у мережі.

Нагадаємо, у мережі висміяли свіжі фото з окупованого Донецька, де бойовики відкрили “каток” для юних хокеїстів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в окупованому Донецьку в Пролетарському районі невідомі провели підрив центральної залізобетонної опори залізничного мосту через об'їзну автомобільну дорогу Слов'янськ - Донецьк - Маріуполь.

Також Знай.ua писав про те, що у мережі сміються з незадоволення прихильників так званої "ДНР" з того, що на Новий рік за українським часом салют у Донецьку був гучнішим, ніж за московським.