В суботу-неділю, 2 і 3 лютого українців очікує хмарна погода з невеликими проясненнями. Істотних опадів не очікується. Синоптики попередили про туман і ожеледицю.

Цю інформацію повідомили в Українському гідрометцентрі.

Температура вночі від 1° морозу до 4° тепла, у східних областях 2-7° морозу; вдень 1-6° тепла, на Закарпатті та у південній частині 2 лютого 4-9°, 3 лютого 6-11° тепла.

Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с.

Популярні новини зараз

Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками

Ніякої "бусифікації": ТЦК суворо окреслили повноваження

Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне

По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші

Показати ще

За прогнозами синоптиків, 4-5 лютого опадів не буде. Тільки 4 лютого у західних, 5 лютого місцями і в північних областях невеликий дощ (вночі на заході країни з мокрим снігом).

На сході України вночі очікується від 0-5° морозу, вдень 0-4° тепла; на решті території вночі та вдень 0-5° тепла (вдень 4 лютого 2-8° тепла); у південній частині вдень 4 лютого 7-13°, 5 лютого 4-10° тепла.

В Києві 2-3 лютого буде хмарно з проясненнями. Опадів не очікується. Місцями туман, на дорогах ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с.

Температура вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 1-6° тепла.

4 лютого у столиці без опадів, 5 лютого місцями очікується невеликий дощ.

Температура вночі та вдень 0-4° тепла (вдень 4 лютого 2-7° тепла).

Нагадаємо, стало відомо, чи надовго снігопади затримаються в Україні, і яка погода очікується в останній місяць зими. Так, заступник начальника відділу метеопрогнозів українського Гідрометцентру Наталія Голеня повідомила, що в найближчим часом стихія перестане бушувати.

"Рясні снігопади і хуртовини очікуються ще й 24 січня в Сумській, Полтавській, Харківській і Луганській областях, а на решті території країни вже буде спокійно. Правда, зовсім без опадів не обійдеться. Вони будуть невеликими, в вигляді снігу, мокрого снігу, а місцями і дощу".

Як повідомляв портал Знай.uа, народний синоптик Леонід Горбань заявив, що в Україні з 5 лютого очікується різке зниження температури аж до -30.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні в найближчі дні очікується істотне похолодання - місцями мороз може досягати 20 градусів.