Військових порадував подарунок від учасників гумористичного шоу "Квартал 95".

Учасники програми передали українським військовим автобус в якому знімалися деякі сцени серіалу "Слуга народу 2", який переобладнали в кінотеатр на колесах. Тепер він курсує по військовим частинам. Про це розповів волонтер Юрій Тіра, передає politeka.net.

"Пересувному кінотеатру на фронті бути, рішення прийняли - втілили в життя. Готовий обійняти весь світ і затискати того, хто приймав рішення, але не перестаю дивуватися його скромності і порядності", - написав він про подарунок від акторів "Квартал 95".

Волонтер зазначив, що створити такий кінотеатр в зоні АТО він придумав давно, але довгий час не було можливості для її реалізації.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Показати ще

"Коли я запропонував цю ідею Володимиру Зеленському - зробити з автобуса міні-кінотеатр - він відразу ж підтримав ініціативу", - розповів Тіра.

Пересувний кінотеатр оснастили кількома проекторами, а глядачі змогли дивитися кіно як всередині автобуса, так і зовні. Першими глядачами пересувного кінотеатру стали хлопці з 8-го полку спецназу, яким "Квартал 95" почав допомагати ще в серпні 2014 року.

"Відгуки перших глядачів хороші. Кінотеатр пробув у них три тижні, і розлучатися з ним ніхто не хотів, - каже Тіра. - Більш того, на базі кінотеатру хлопці навіть проводили навчальні тематичні заняття, використовуючи встановлене в ньому технічне обладнання", - зазначається.

Нагадаємо, довкола намірів Володимира Зеленського ходить чимало чуток, але найпопулярніша – слугу народу нібито фінансує колишній акціонер "ПриватБанку" Ігор Коломойський.

На своїй сторінці у Facebook український блогер, юрист Михайло Шнайдер вирішив пояснити, чому на його думку це неправда.

Як повідомляв "Знай.ua", популярний актор "Кварталу 95" Олександр Пікалов виступив перед українцями із заявою, яка стосується чуток про організації політичних акцій та мітингів з боку команди Зеленського.

Також "Знай.ua" писав, Зеленський і "Квартал 95" зробили подарунок Кошовому.