Найпопулярніші в Україні оператори мобільного зв'язку з Нового року підняли тарифи. Вартість послуг тепер багатьом українцям не по кишені.

12 грудня 2018-го lifecell вирішив підняти більшу частину своїх тарифів. Абонплата зросла на 33- 75% залежно від тарифного пакету. У цифрах вийшло, що більшість тарифів оператора зросли на 25-30 грн, а деякі від 40 до 75 грн.

Компанія зазначає, що у них є послуга "конструктор", де кожен може підібрати тариф сам собі. За останній місяць ця послуга стала найпопулярнішою, абоненти вп'ятеро частіше зверталися, ніж зазвичай.

Підняття великої кількості тарифів вже відбулося в грудні, оператор не планує підвищувати ціни найближчим часом, каже оператор.

Київстар вирішив скасувати частину своїх старих дешевих та інших тарифів, яких у нього близько 200. До цього всі абоненти поивнні були обрати собі нові. Хто цього не зробив, оператор самостфйно підібрав тариф, враховуючи попередні умови, якими користувалися українці.

З 15 січня до 15 лютого 2019-го оператор припинить дію частини старих тарифних планів, які були введені близько 5 років тому і "які є застарілими та не відповідають вимогам клієнтів або ринкової ситуації". Таким чином більшістььбюджетних тарифів перестали існувати.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Показати ще


Київстар почав днями переводити абонентів передплаченого тарифу Онлайн 4G на тариф Онлайн 4G+, який коштує на 40 грн дорожче, але включає такий же пакет послуг. Абонплата в новому тарифі Онлайн 4G+ становить вже 115 грн замість 75 грн в старому Онлайн 4G. Вона підвищилася на 50%



За словами начальника відділу зв'язків із громадськістю Vodafone Україна Вікторії Рубан, у компанії найближчим часом не передбачається змін у тарифних планах, архівних і діючих. У Vodafone називають свої тарифи адекватними ринку.

Нагадаємо, мобільний оператор в Україні втрапив в гуяний скандал.

Як повідомляв Знай. ua, в Україні масово дорожчає мобільний зв'язок. Абонентам назвали нові розцінки. Нові тарифи мало кому сподобаються.

Знай. ua писав, що Kyivstar здер з українців три шкури: старі тарифи в минулому, готуйте гаманці. Українці незадоволені послугами та постійно скаржаться.