Російський президент Володимир Путін боїться Україну та її президента Петра Порошенка.

Такий висновок зробив керівник головного департаменту з питань гуманітарної політики Адміністрації президента України Юрій Рубан, після великої прес-конференції Путіна в Москві. Про це повідомив ресурс ObozTV.

Український чиновник прокоментував, заяву Путіна про те, що інцидент із захопленням українських кораблів в Чорному морі був провокацією для підняття рейтингу чинної влади.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

"Де йде розмова про Україну, Путін обов'язково згадає слово рейтинг. Як говорив дідусь Фрейд - "ніхто не може приховати свою підсвідомість". У Кремлі страшно бояться результатів президентських виборів, щосили ставлять на інших кандидатів. Їм хоч чорт з рогами - лише б не Порошенко. Думаю, саме про це говорив Путін на своїй прес-конференції. Правильно, нехай нервує Путін, його може спіткати гірке розчарування", - заявив Рубан.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Росія нарощує військовий потенціал і виробляє нове озброєння для утримання балансу в світі.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Путін допускає позитивне рішення про звільнення українських моряків лише за умови переговорів з Медведчуком.

ТакожЗнай.uа" писав, що російський президент погрожує придбанням "кривавого характеру" створення Єдиної Української Православної Церкви.