протягом дня війська окупантів три рази порушили режим тиші, застосуй озброєння, яке заборонено мінськими домовленостями. Одного військового поранили.

Про це передає прес-центр ООС.

ЗСУ

Як заявляють українські військові, окупанти обстрілювали їх з мінометів калібру 82 мм в районі пункту Гнутово, що в Маріупольському напрямку.

"Опорні пункти наших військ було обстріляно з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі населеного пункту Красногорівка на Донецькому напрямку, а також в районі населеного пункту Лебединське - на Маріупольському напрямку", - говорить штаб.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Також штаб додає, що підрозділи ЗСУ тримали оборону у відповідь на ворожий обстріл і застосували вогневі засоби.

"протягом поточної доби один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав поранення. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових", - повідомляється у зведенні штабу.

Нагадаємо, Пушилин лякає донеччан ВСУ, відбираючи останні крихти: щоб не вили від голоду

На тимчасово окупованих територіях України бойовики так званих "ЛДНР" поширюють чутки про те, що нібито наша армія "готує повномасштабний наступ" на Донбас. Про це розповів волонтер Родіон Шовкошитний.

Він припускає, що для Пушилина та інших його поплічників це не остання брехня на найближчий час, тому у терористів справи йдуть гірше нікуди, а іншого способу залякувати населення, крім пропаганди, вони не придумали.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Экс-ватажок терористів "ДНР" згадав мертвого Захарченко: дегенерал Лондон штурмував

Колишній командир проросійських бойовиків Ігор Безлер, відомий, як "Біс", прокоментував "наступ ВСУ" на Донбас, при цьому згадуючи "незлим тихим словом" ліквідованого ватажка терористів "ДНР" Олександра Захарченко і його гучні заяви.

Також "Знай.uа" писав про те, що У Путіна заистерили через військової бази США в Україні

Російська Федерація відреагує у разі появи в Україні нової військової бази США.