Інженери Boston Dynamics рвуть волосся на голові. У Росії на форумі "ПроеКТОриЯ", який створено за особистим проханням начальника донецьких і кримських головорізів Володимира Путіна, звичайну смертну людину видали за технічну новинку, нарядивши в костюм робота. Ще й назвали Борисом замість Альоші, далі Ти все зрозумієш наш дорогий читач. Головне, голосно не сміятися.

Про цю історію стало відомо завдяки телесюжетам російських ЗМІ і повідомленням користувачів мережі.

Так, на одному з російських телеканалів вийшов сюжет, автор якого говорив про аніматора як про справжнього робота. Таким його представили і учасникам форуму.

"Можливо, хтось із хлопців присвятить себе робототехніці. Тимпаче, що на форумі у них є можливість подивитися на найсучасніших роботів", — йдеться в сюжеті.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Так званий робот зі сцени механічним голосом заявив, що добре знає математику, але ще хоче навчитися малювати. Після цього він разом з глядачами станцював під пісню «Skibidi». На те, що робот несправжній, звернули увагу читачі. Небайдужі користувачі в інтернеті знайшли костюм "Робота Альоші", який зовні співпадає з тим, який показано у сюжеті.

За словами продавців, "дизайн і технічне виконання цього костюма створюють майже повну ілюзію того, що перед вами справжній робот" і що "візуально здається, що робот, подібно роботу Asimo, ходить злегка присівши, але насправді аніматор всередині ходить прямо і відчуває себе цілком комфортно".

Варто нагадати, що роботи вже не тільки забирають роботу у живих людей, але і приносять шкоду здоров'ю. Адже все починалося з таким ентузіазмом і великими надіями. Так, робот відомої компанії Amazon, який працює на товарних складах, помилково пошкодив балон зі спреєм для відлякування диких тварин. Американські ЗМІ повідомляють, що в результаті інциденту постраждали більше 20 людей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що компанія eBay, що оскандалилася фактами продажу товарів з символікою так званих "ДНР" і "ЛНР", зробила несподівану заяву з цього приводу. Про це пишуть ЗМІ з посиланням на повідомлення компанії у відповідь на запит посольства України в США. У заяві йдеться, що eBay обіцяє найближчим часом прибрати з продажу товари з символікою так званих "ДНР" і "ЛНР".

Нагадаємо, Amazon навчила рибу розмовляти.

Як повідомляв Знай.uа учені вирішили "перекроїти" кордон космосу: навіщо і кому це вигідно.

Знай.uа писав, "Чорна п'ятниця" вдалася: Amazon похвалилася черговим рекордом.