Курс Bitcoin опустився нижче $3500 вперше з вересня 2017 року. За останній місяць популярна криптовалюта подешевшала на 49%.
7 грудня середньоринкова ціна Bitcoin впала до позначки в $3380, в останній раз такою ж низькою вона була 15 вересня 2017 року. Тепер криптовалюта торгується на рівні $3410.
Більшість цифрових грошей втратила значну частину вартості, а загальна капіталізація ринку опустилася до $106 млрд, у той час як у січні 2018 р. цей показник перевищував $830 мільярдів, пише видання РБК.
Курс токена XRP від компанії Ripple знизився до $0,30, але він залишається на 20% вище річного мінімуму в $0,25, який був встановлений 12 вересня 2018 року.Однак кілька годин тому вартість Ethereum опускалася до 19-місячного мінімуму $83, після чого зросла, і зараз вона становить $87. Раніше аналітик Майк Макглоун спрогнозував падіння курсу Bitcoin до $1500. На думку Майка Каямори, глави японської фінтех-компанії Quoine, вартість першої кріптовалюти буде падати до кінця 2018 р., але в наступному році вона підніметься вище історичного максимуму в $20.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що багато гіганти банківської індустрії готові працювати з криптовалютами, але є одна заковика, їх зупиняє правова невизначеність в цій сфері. На даний час вони чекають моменту, коли законодавці і регулятори внесуть ясність у правове поле. Оскільки на даному етапі воно дуже розпливчасте, і немає чітких меж.

Як повідомляв портал "Знай.uа", комунальне підприємство "Бессарабський ринок" (Київ) дозволило розраховуватися за покупки криптовалютой через платіжну систему Paytomat. "Відтепер на Бессарабському ринку з'явився ще один платіжний засіб – розрахунок криптовалютой. Керівництву підприємства вдалося ввести таку послугу завдяки платіжній системі для крипти Paytomat, яка підтримує більшість популярних криптовалюта Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, EOS, NANO, WAVES, Dash, Litecoin, NEM, Ethereum", - йдеться в повідомленні компанії.

"Знай.uа" писав, що київські бандити в кращих традиціях 90-х викрали короля біткоїнів.
Злочинці підстерегли киянина біля його будинку, натягнули йому мішок на голову і вивезли за межі Києва. Як повідомили в столичній прокуратурі, злочин стався в березні в Подільському районі столиці. Після цього вони погрозами вбивства змусили потерпілого віддати ключі від квартири та повідомити, де зберігаються гроші.