Для любителів подорожувати і для тих українців, які проживають або працюють в Угорщині, з'явилися гарні новини. Укрзалізниця запускає новий потяг сполученням Мукачево-Будапешт. Відомо, що рейс стартує 9 грудня.

Про це стало відомо завдяки повідомленням в. о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євгена Кравцова в соцмережі Facebook.

Укрзалізниця

"Це буде щоденний прямий маршрут без пересадок. Рухомий склад, що курсує по євроколії, належить Угорським залізницям. Ми зі свого боку побудували окрему платформу, відремонтували колію, засоби сигналізації і зв'язку", - написав Кравцов.

Відомо також, що час в дорозі складе близько 6 годин. Сподіваємося, що новий експрес не доведеться штовхати, як це сталося з багатостраждальним "бориспільським".

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Варто нагадати, що експрес до аеропорту “Бориспіль” їздить на буксирі. У експреса є власний двигун, але після двох поломок він їздить за локомотивом. Поїздку експресу зняли очевидці. Швидкісний експрес з Києва до аеропорту "Бориспіль" зламався наступного дня після його запуску. За словами водія експреса, виникла проблема з двигуном, тому поїзд не заводився. Експрес Київ-Бориспіль виїхав об 11:01 з вокзалу і повинен був прибути в аеропорт сьогодні об 11:38, через 37 хв. Однак, через вимушену зупинку, поїзд прибув у Бориспіль близько 13 години. Його відбуксирував інший потяг.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поки серед пасажирів не стих ажіотаж із-за відсутності квитків на новорічні свята, Регіональний філіал Південно-Західна залізниця "Укрзалізниці" збирається серйозно озброїтися. Керівництво перевізника закуповує пістолети, гвинтівки і патрони за 2,6 млн грн з ПДВ. Про це повідомляється на сайті Prozorro. Постачальником зброї стане Казенне науково-виробниче об'єднання "Форт" МВС України.

Нагадаємо, у Києві перекриють дороги через приїзд Грібаускайте: повний список.

Як повідомляв Знай.uа непрацюючий експрес зате з VIP-кімнатою: пасажирів багатостраждального поїзда шокували нововведенням.

Знай.uа писав, сюрприз від "Укрзалізниці": залізничні каси вирішили закрити назавжди.