Скандальний російський письменник, який воював проти українських солдатів на стороні путінських головорізів, Захар Прилєпін несподівано заявив, що більше воювати на Донбасі він не буде.

Так, Прилепін заявив, що "молода держава" перетворилася на "чергову область Росії". І, тільки вдумайтеся, війна там припинила його надихати. Псевдописьменник думає, що після ліквідації Захарченка там відбулися кардинальні зміни. Про це стало відомо завдяки повідомленням словенського телеканалу RTV 4.

Захар Прилепін

Прилепін додав, що раніше Донбас був територією свободи, де було багато музики, багато поезії, багато простору для рухів".

"Я відчував, що там весна. Зараз там не мій час. І я припинив бути військовим, я - цивільна людина. Я сказав, ось те, що відбувається, - я співпереживаю народу Донбасу, я допомагаю, у мене гуманітарний фонд, мій батальйон, я залишаюся його куратором, але я більше не хочу воювати за інтереси великого бізнесу. Я не хочу воювати за капіталізм", - сказав Прилєпін.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Прилепін

Варто нагадати, що російський письменник Захар Прилєпін, який воював на боці бойовиків "ДНР", зайняв пост художнього керівника Московського Художнього академічного театру імені Максима Горького. Про це повідомила у вівторок, 4 грудня, прес-служба міністерства культури Росії.

Також повідомляється, що мінкульт РФ призначив нового художнього керівника МХАТУ - ним став режисер і продюсер Едуард Бояков.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російський репер Баста, раніше внесений у базу "Миротворець" за українофобні висловлювання та виступи в анексованому Криму, висловився на підтримку підвищення пенсійного віку в Росії.

"Якщо ми не підвищимо пенсійний вік, то через кілька років нам буде нічим платити пенсії. Підвищення пенсійного віку - це страшно, але по-іншому ніяк", - висловився музикант у відповідь на питання журналістів.

Нагадаємо, розділив долю Захарченка: у "ДНР" підірвали ще одного "міністра".

Як повідомляв Знай.uа зміїне гніздо "ДНР" підірвали: перші подробиці.

Знай.uа писав, шоу пропагандиста Соловйова поставило хрест на мріях Путіна.