"Укрзалізниця" збирається покращити сервіс нового експресу, який курсує до міжнародного аеропорту "Бориспіль". Перевізних хоче побудувати на Видубичах у столиці нову платформу для ж/д експреса "Київ-Пасажирський — Дарниця — "Бориспіль-Аеропорт". Таким чином, УЗ збирається інтегрувати Kyiv Boryspil Express з метрополітеном.

Про це повідомив глава перевізника Євген Кравцов на своїй сторінці в Facebook.

експрес

"Ми будемо проводити будівництво нової платформи і її пряму інтеграцію з метро. Зупинка буде", – написав Кравцов у відповідь на запитання користувача соцмережі.

метро

Популярні новини зараз

Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Показати ще

Нагадаємо, 30 листопада "Укрзалізниця" запустила експрес в "Бориспіль". Першими на рейковом автобусі прокотилися президент України Петро Порошенко, прем'єр-міністр Володимир Гройсман і міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Регулярні рейси запустили того ж дня після обіду.

Проте не довго раділи, як керівники перевізника, так і пасажири. Вже наступного дня по дорозі до Міжнародного аеропорту потяг зламався. Пасажири нервово чекали продовження руху. в резльтаті деякі не витримали, та вистрибували з експреса. По засніжених полях самотужки діставалися летовища. Дехто навіть запізнився на рейс.

Нагадаємо, щоб боротися з перекупниками та уникнути квиткового ажіотажу, Укрзалізниця закриє з 15 грудня послугу повернення квитків через інтернет. Протягом місяця, ад жо закінчення новорічних свят українці зможуть повернути квитки та отримати кошти назад лише у касах.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, на залізниці сталась страшна трагедія. на миколаївщині тепловоз переїхав жінку. Машиніст з помічником, намагаючись це приховати, запхали частини тіла у мішки та возили їх кілька днів, після чого викинули на колії.

Раніше портал Знай.ua писав, що додаткові рейси швидкісного поїзда Інтерсіті + №736/735 Київ - Запоріжжя - Київ призначені по вівторках і суботах.

Дивіться: новий експрес до борисполя застряг з пасажирами посеред поля