Відомий волонтер Роман Сініцин розповів, про "великого" поліцейського чиновника, який значно вплинув на справу Гандзюк.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, волонтер відзначив, що до системи Нацполіції й досі причетний впливовий посадовець, про якого широкий загал почув лише у розрізі справи Катерини Гандзюк, адже саме його помічника звинувачують в організації вбивства херсонської активістки.

"Знайомтесь Коля. Коля - мусор. Прізвище мусора - Паламарчук. Ви чули це прізвище уже, впевнений. Коля дуже впливовий мусор. Але він завжди був в тіні, про нього більшість почула в розрізі вбивства Каті Гандзюк тільки. Але давайте по порядку", - зазначив Сініцин.

Крім того він розповів, що за всю свою поліцейську кар'єру Паламарчук займав надзвичайно впливову посаду у систему колишньої міліції та нинішньої поліції. Більше того він був учасником великої кількості політичних партій та у кожній переслідував лише єдину ціль. Так, за словами Сініцина Паламарчук був відповідальний за "цілісність міліцейських схем".

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"В різний період Коля працював в міліції на посадах від начальника Цюрюпинської міліції і керівника ДАІ Херсонської області до керівника міліції Криму і.т.д. Був в різних партіях: в литвина, в ударі, в БПП і депутатом в кількох скликаннях Парламенту. Коля - смотрящій в Раді за "мусорськими" схемами. Це щоб не прийняли, не дай Бог, якусь поправку чи закон який наламає якусь тєму з якої годуються мусорські генерали. Ще Коля куратор "силовиків" на Півдні: Одеса, Херсон, Миколаїв. Ну і Коля сам генерал, ви мабуть помітили на фото. І орденів у Колі багато", - додав волонтер.

Проте зовсім нещодавно депутат Паламарчук пішов далі та з групкою інших нардепів зареєстрував дуже неоднозначний закононопроект, яким пропонується карати за наклеп.

"А ще вчора Коля з групою інших депутатів подав законопроект "про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів України щодо встановлення відповідальності за наклеп". Цим законопроектом пропонується ввести в Україні кримінальну відповідальність за наклеп. До трьох років тюрми. В пояснювальній записці зокрема знаходимо", - заявив Сініцин.

Також Сініцин зазначив, що самого нардепа ніхто так і не звинувавчував у причетності до вбивства Катерини Гандзюк, попри його скандальні слова.

"Хоча Колю в причетності до вбивства емм...поки ніхто не звинувачував. Мова йшла про його офіційних помічників, а Коля ж мабуть нічого не знав). Приблизно таку ж норму риги протягнули під час скандальної сесії 16 січня 2014 року. Що я хочу сказати. Вітаю з п'ятою річницею Революції Гідності! p.s. Присяду мабуть на трьошечку за "наклеп" про "смотрящего за мусорськими схемами", - зазначив волонтер.

Нагадаємо, мер Херсона озвучив ім'я вбивці Гандзюк.

Як повідомляв "Знай.ua", під будинком Авакова зібралися активісти.

Також "Знай.ua" писав, що спливли дикі факти про арештованого Павловського, усе зав'язано на криміналі.

Померла Катерина Гандзюк