Не так давно стало відомо, що у цілому разом зі святами у грудні українці отримають 11 вихідних днів.

Так, згідно з внесеними змінами в законі про працю України щодо святкових і неробочих днів, 25 грудня є неробочим у зв'язку зі святкуванням Різдва Христового за Григоріанським календарем. Про це повідомляє «Хвиля».

Оскільки католицьке Різдво припадає на вівторок, в Україні також буде вихідним і 24 грудня - понеділок. При цьому свято доведеться відпрацьовувати в суботу, 22 грудня.

Також варто зазначити, що ще одна робоча субота буде 29 грудня, так як Новий рік - 1 січня припадає на вівторок.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Відповідно понеділок, 31 грудня, зроблять вихідним днем. Це означає, що українці будуть відпочивати з 30 грудня по 1 січня включно.

Раніше повідомлялося, що напередодні новорічних свят Укрзалізниця анонсувала зміну десятків маршрутів і графіків руху швидкісних поїздів Інтерсіті.

У повідомленні йдеться, що у зв'язку з реконструкцією стрілочних переводів на станції Вакуленці в Полтавській області зміниться маршрут та графік руху швидкісних поїздів Інтерсіті. Зміни торкнуться десяти поїздів.

За новим розкладом поїзда будуть курсувати у період з 24 по 30 листопада.

Нагадаємо, що 21 листопада Україна відзначає п'яту річницю початку масових акцій громадського протесту під час Революції Гідності. Президентський указ видали для належного святкування в 2018 році Дня Гідності і Свободи.

Як повідомляв портал Знай.uа, українці вже готуються до новорічних свят. Дехто заздалегідь запасається продуктами і алкоголем, а хтось чекає передсвяткових знижок. Фахівці розповіли, у скільки цього року обійдеться традиційний салат "Олів'є".

Також портал Знай.uа писав, що зима в Україні в цьому році виявиться настільки переповненою погодними несподіванками, що ми навряд чи встигнемо до них пристосуватися. Взагалі перший місяць не буде сильно суворим, але все ж зниження температури синоптики обіцяють.