Українців накриває хвиля передноворічної істерії. В супермаркетах вже продаються штучні ялинки, іграшки та солодощі. Багато хто вже купує до свята подарунки і продукти, адже зараз це вигідно – ні захмарних цін, як в останні дні перед Новим роком та Різдвом.

За словами фахівця і підприємця Тетяни Перегудової, подарунок – це синонім оригінальності. Вона впевнена, що на майбутній рік треба дарувати щось практичне, передає «Хвиля».

«Будь-який подарунок, який ви оберете, і який буде нести затишок в домі – це відмінний подарунок. Наприклад, скатертини, прихватки, набори посуду в жовто-коричневих тонах. Тому що рік жовтої свинки», – пояснила Тетяна.

Варто відзначити, що звичайну чашку або ялинкову іграшку теж можна перетворити на найбажаніший подарунок, потрібно тільки все красиво упакувати. Перегудова, яка чаклує над обгортками майже 10 років, каже, що нерідко коробка буває дорожчою за вміст.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

При цьому серед подарунків лідирують косметичні набори. Як стверджують експерти, часи, коли жінка мріяла дістати з-під ялинки нову сковорідку, вже давно пройшли.

«Для чоловіків і для жінок завжди дуже актуальна ароматична колекція – парфуми, аромати, туалетні води – це те, що є затребуваним в б'юті-індустрії. Якщо говорити конкретно про жінок, то це крема для рук, пудри, нейтральних відтінків рум'яна, помади, тіні, туш», – підкреслює Нататья.

Чекати грудня, щоб купувати всі подарунки в гарячці, не варто, вважає менеджер Тамара Дзюба. Вся справа в тому, що ціни будуть вище, а вибір – менше.

«Можна навіть провести експеримент: показати ціни зараз і приблизно через тиждень-два. Виявиться, що вони стануть вище відсотків на 20-30. А потім подивитися під час розпродажу – вони трошки опускаються, але так чи інакше компанія не упустить можливості заробити додаткові гроші», – сказала Тамара.

Ну а ті, хто чекають на глобальні розпродажі, ризикують придбати товар-мотлох, який не змогли продати.

Нагадаємо, що експерти радять уже сьогодні запасатися деякими продуктами до свят.

Як повідомляв портал Знай.uа, експерти прогнозують стрибок цін і вони нікому не сподобаються, адже за місяць починаються новорічні свята.

Також портал Знай.uа писав, що не встиг випасти перший сніг, а дитсадки обдирають батьків за Новий рік.