На цих вихідних, 16-17 листопада, в Україні нормалізується погода. Станеться це завдяки антициклону, який прийде з півночі. Метеорологи прогнозують суху погоду в більшості областей країни.

Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook синоптик Наталка Діденко.

[quote author="Наталка Діденко"]"Сьогодні складна погода — у південній частині та на сході йдуть дощі, мокрий сніг та сильний вітер. До завтра негода ослабне, але повністю опади не припиняться. І також затримається поривчастий вітер. У неділю крайня північ відчує наближення атмосферного фронту"[/quote]

За словами синоптика, у північних районах Житомирщини, Чернігівщини, Київщини, а також на Волині та в Рівному випаде сніг.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Показати ще

"Однак на вихідні в більшості областей України опади малоймовірні. Температура повітря особливо не зміниться, вночі 0… -5 градусів, вдень 0… +5 градусів" Наталка Діденко

В суботу, 17 листопада, в Києві очікується суха погода, а 18 листопада збільшиться хмарність, на півночі Київщини можливий невеликий сніг, в тому числі і мокрий.

"Температура повітря в столиці вночі -2... -5 градусів, вдень 0... + 2 градуси" Наталка Діденко

В Укргідрометцентрі уточнили, що в суботу вночі жителям Дніпропетровської області варто очікувати невеликого снігу. Днем у Приазов'ї та Криму також випаде мокрий сніг. На решті території без опадів.

"На дорогах країни, крім сходу, місцями ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с, у південній частині вночі та вранці місцями пориви 15-20 м/с" Наталка Діденко

Нагадаємо, в західних областях 17 листопада нарешті буде сонячний день, хоча можлива невелика хмарність. В Ужгородській області +5…+7 градусів, в інших областях вдень від +1 до +4 градусів, вночі від -4 до -7. Вітер північно-східний 3-8 м/с.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", прогноз синоптиків про метіль у високогір'ї Карпат і Прикарпатті виправдався.

Також "Знай.uа" писав, що в італійському порту Савони після повені сталася масштабна пожежа.