Коли ти забрав понад 100 невинних життів, ґвалтував дітей і уславився самим жорстоким і кровожерливим маніяком України, логічно, що тебе ніхто не любить навіть після твоєї смерті. І логічно, що місцеві жителі, у яких на цвинтарі поховані родичі, будуть проти твоєї могили поруч з ними. І носити тобі не вінки та лампадки, а найсправжнісіньку сатанинську символіку, причому із завидною регулярністю, і вбивати тобі в могилу то осиковий, то березовий кілки щоб ти навіть не подумав відкопатися і повторити свої сатанинські діяння, а то мало що...

Ось і на житомирському цвинтарі відбувається те ж саме. Так, після похорону пологівського маніяка Ткача, місце його поховання час від часу “прикрашають” то пентаграммами, сплетеними з лози, то кілками. З'явилися дані, що в могилу вбивці знову забили березовий кол.

На колу було надіто звите із прутів якусь подобу пентаграми.

Ткача поховали на цвинтарі, прозваному в народі "Дружба"
Могила "пологівського маніяка", який відбував довічний термін в Житомирській установі виконання покарань №8, знаходиться не на якомусь спеціальному ділянці міського кладовища, а на звичайному, №49, де поховані тіла пересічних громадян.

У народі це кладовище називається "Дружба", можливо тому, що тут ховають буквально всіх підряд (за могилою могила), незалежно від конфесійної та етнічної приналежності покійного, його соціального статусу і причин смерті.

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

Як пояснив працівник кладовища, який ховав Ткача і який назвався Русланом, скоро могила просяде, і від неї навіть сліду не залишиться. Ніяких "номерків" та інших розпізнавальних знаків на ній немає, якщо не вважати таким невідомо ким встромлений березовий кількість з вінком із прутів. Однак біля могили є свій номер, зафіксований у відповідному реєстрі, із зазначенням, хто і коли тут похований.

Сергій Ткач вбив і потім ґвалтував дівчаток та дівчат у віці від 9 до 18 років. Він зізнався в 107-ми вбивствах, скоєних протягом 25 років, але було доведено лише 36. Орудував на території Криму, Запорізької, Харківської та Дніпропетровської областей. Останнім часом мешкав у райцентрі Пологи Запорізької області, де продовжував вбивати. Тим часом міліція «викривала вбивць», саджаючи за грати невинних людей.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Сергій Ткач помер від серцевого нападу у в'язниці, де відбував довічний термін. Раніше йому вже вбивали осиковий кілок в могилу, і це повторюється раз за разом. Не людина, тому що, а сама натуральна нечисть. І тут навіть не вийде “або добре, або ніяк…”