В Одеській області депутата райради звинувачують у побитті 15-річного підлітка. Хлопець потрапив на лікарняне ліжко, справу розслідує поліція, сам народний обранець звинувачення відкидає. Про це передає ТСН.

15-річний Олександр Осадчий зараз під крапельницями в травматології Арцизької лікарні. Туди він потрапив після вечірньої прогулянки з товаришем. Біля кафе в центрі міста підлітки почали кидатися один в одного камінням, один з яких влучив у машину місцевого депутата. Коли чоловік вискочив з машини, хлопці злякалися і кинулися навтьоки. Один встиг втекти, іншого наздогнав власник авто.

"Він б'є мене ось сюди. Я відразу падаю, з першого удару. Ну, а потім я вже не бачив, які удари він мені завдавав, але дуже багато, мабуть, ударів. Я лежав, а він мене бив", - розповів постраждалий.

Хлопець каже, що врятував його чоловік, який живе неподалік – він прибіг на крики і відтягнув кривдника. Саша втік додому. Мати, побачивши сина, жахнулася.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

"Якщо б він навіть розбив машину – я б знайшла гроші, я б йому заплатила. Яке право він мав його чіпати? Я собі цього не дозволяла – у мене троє дітей, двоє онуків, я ніколи нікого не вдарила пальцем. Чому чужа людина може побити мою дитину?", - говорить Лариса Осадча.

Наступного дня Олександру стало погано просто на уроці, мати відвезла його в лікарню. Медики діагностували у підлітка черепно-мозкову травму і струс мозку, тому відразу повідомили про побитого учня поліції.

47-річного кривдник дитини – депутат райради від "Опоблоку" Степан Іванов. Чоловік обурюється й запевняє, що дитину не бив, а намагався затримати. Показує свій автомобіль з розбитим поворотником і говорить – вважав, що на нього готують замах.

"Я його не бив, лише побоювався за своє життя. А якщо б мені кинули гранату? Я ж не знав. Я захищав своє життя, своє майно – я так думаю. Я зловив правопорушника. Я не знав, що це хлопчик", - пояснив депутат.

Правоохоронці кажуть, що у побитті народного обранця звинувачують не вперше, прямо зараз ведуть слідство за фактом нападу на жінку.

Нагадаємо, на народного обранця напали двоє невідомих.

Як повідомляв Знай.uа, народний депутат і активіст влаштували запеклу перестрілку в прямому ефірі одного з українських телеканалів.

Знай.uа писав, що депутат вистрілив собі в голову з нагородної зброї.