Несподівано пальму першості, як кримінальне і небезпечне місто в Україні отримало місто Черкаси. Про це на своїй сторінці в Facebook заявив В'ячеслав Аброськін. Передає Хвиля.

Так перший заступник голови Національної поліції України пише:

"Мирне місто Черкаси, де кілька днів тому проводив нараду керівників кримінальної поліції України — найкримінальніше місто в країні".

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Показати ще

Як повідомляє Аброськін, однією з причин, чому Черкаси опустилися в рейтингу найбезпечніших міст, є відсутність програми Безпечне місто.

Як відомо, ця програма передбачає встановлення сучасних засобів відеоспостереження в громадських місцях, на великих інфраструктурних об'єктах для моніторингу, контролю і оперативного реагування.

У той же час поліцейський зазначив, що найбезпечнішим містом України є Маріуполь.

"Сьогодні Маріуполь – це найбезпечніше місто, тому що суспільство, поліція і військові роблять все можливе для цього", - написав він.

Аброськін підкреслив, що саме запровадження комплексної системи безпеки в Маріуполі Донецької області дозволило перетворити близький до фронту місто в найбезпечніше.

Поліцейський зазначив, що в Маріуполі діють програми"Безпечне місто", "Правопорядок".

Варто відзначити, раніше голова Національної поліції України Сергій Князєв назвав найбільш проблемними регіонами в Україні Дніпро, Харків, Запоріжжя та Одесу.

Нагадаємо, у Черкасах знайшли скелет дружини убитого депутата. Покійного депутата Сергія Гуру підозрюють у вбивстві дружини. Дружина вбитого черкаського депутата пропала 15 років тому - за непідтвердженою версією, її застрелив сам Гура.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в одному з дворів у місті Черкаси, як стало відомо, загорівся припаркований позашляховик. Кажуть, що власником джипу є місцевий депутат.

Також "Знай.uа" писав, у Черкасах п'яний депутат, голова фракції "Партії ветеранів Афганістану Олександр Рибченко влаштував п'яний дебош у барі зі стріляниною, після чого на своєму Mercedes збив людей.