Згоріти у вогні пристрасті – дві закоханих наречених в США вирішили сприйняти ці слова занадто буквально і підпалити себе під час весільної фотосесії. Не на смерть, звичайно, а в присутності піротехніків і лікаря, заради епічних фото. Сукні горіли всього кілька секунд, але за цей час фотограф встиг зробити одностатевій парі дуже яскраву фотосесію. Правда, підготовка до такої витівки далася досить складно.

Бріттані Бернс і Ейпріл Чої з Айови зустрічалися з 2013 року. У 2016 році пара оголосила про заручини, а в жовтні 2018 року вирішила вступити в законний шлюб.

І Бріттані, і Ейпріл, небайдужі до фаєр-шоу, тому вони вирішили, що воно стане частиною їх знаменного дня. Рішення прийшло до дівчат практично одночасно – підпалити свої сукні здалося їм найкращою ідеєю.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Щоб втілити задум у життя, парі потрібно було врахувати всі можливі наслідки небезпечної фотосесії. Бріттані і Ейпріл придбали свої сукні в секонд-хенді і трохи видозмінили їх, распоровши і пришивши заново шлейф — так, щоб його можна було легко відірвати. Щоб уникнути опіків, дівчата одягли бавовняні легінси, а волосся, яке могло легко спалахнути, прибрали назад.

На фотосесії також були присутні лікар і піротехнік, і поруч знаходилися засоби пожежогасіння. Але і це не все: щоб вогонь не перекинувся на траву, ділянку землі, на якій планували проводити трюк, змочили водою.
В певний момент два гостя з допомогою факелів підпалили шлейфи суконь, які до цього змочили легкозаймистою рідиною. Язики полум'я під схвальні вигуки присутніх поповзли вгору по вбранню. Виглядало це ну дуже епічно і трохи страшнувато.

Але не варто хвилюватися за наречених. Через кілька секунд після того, як їм підпалили плаття, дівчата вправно зняли підпалені шлейфи і почали гасити полум'я.

Професійний фотограф, присутній на святі, зафіксував полум'яну фотосесію. Здається, тепер дівчата можуть сміливо хвалитися тим, що у них найкрутіші знімки з весілля.

Незвичайним у своєму роді можна назвати весілля самого великого актора з Гри Престолів, що зіграв Ходора, і його мініатюрної нареченої, адже у закоханих різниця в зрості майже півметра!

Знай.ua писав про неймовірний скандал в королівській родині: там ще не встигли відгуляти весілля, а вже оформляють розлучення! Дізнайтеся, в чому справа, з нашого недавнього матеріалу.

У Дніпрі одне весілля насправді закінчилася трагічно: наречений повісився після церемонії одруження.