У Дніпрі чоловік повісився відразу після свого весілля.

20 жовтня на лінію "102" зателефонували мешканці гуртожитку, розташованого на Набережній Перемоги, 50 і повідомили, що знайшли свого товариша повішеним. На місце події негайно прибув екіпаж патрульної поліції і швидка допомога.

Чоловіка виявили приблизно в 21:30. На момент смерті йому було близько 30 років.

поліція

Правоохоронці розповіли, що загиблий вчора одружився і ввечері він разом з товаришами святкував цю подію. Далі, за словами жінки померлого, чоловік вийшов покурити і не повернувся. Після цього його знайшли повішеним і відразу викликали поліцію. Дружина також розповіла поліцейським, що жодних конфліктів у них з чоловіком не було, і що стало причиною такого вчинку, вона не знає.

Популярні новини зараз

Ціна на електроенергію зросте на 25%: хто відчує різницю

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули

Показати ще

На місце викликали слідчо-оперативну групу та судово-медичних експертів. Подробиці інциденту будуть з'ясовувати правоохоронці.

Поліція

Нагадаємо, двадцять людей загинули у дорожньо-транспортній пригоді за участю весільного лімузина. Катастрофа сталася в околицях американського штату Нью-Йорк. Про смертельну аварію повідомляє Fox News.

За попередньою інформацією, водій автомобіля не впорався з керуванням, і машина впала з пагорба. При цьому жертвами ДТП стали не тільки люди, що знаходилися в весільному кортежі, але і пішоходи, які опинилися на шляху лімузина. Зараз на місці катастрофи працюють екстрені служби, встановлюються всі обставини трагедії.

15 серпня, о 16.30 на трасі Житомир-Бердичів в автомобільній аварії загинув прапорщик Олександр Миколайович Ліщук — головний сержант 2 МБ 72 омбр. Олександр їхав на власне весілля, яке повинне було відбутися 16 серпня. Внаслідок жахливої ДТП день весілля став днем жалоби. Олександру було всього 33 роки.

Нагадаємо, пишне весілля закінчилося страшною трагедією.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" дівчина жахнула світ розповіддю про інтим і весілля з зомбі-лялькою.

Також Знай.uа" писав, що страшне ДТП обірвало долю українського героя