20 жовтня у страшному ДТП померла відома актриса, одна з головних зірок української гумористичної програми "Дизель-шоу", Марина (Маріанна) Поплавська.

Аварія сталася у Київській області біля села Міла близько 7 ранку. На Житомирській трасі автобус з акторами врізався у вантажівку. В результаті ДТП загинула Поплавська. За попередніми даними, ще четверо акторів колективу перебувають у важкому стані - їх госпіталізували з різними травмами.

Що відомо про Марини Поплавської

Маріанна Поплавська, що стала відома під ім'ям Марина, народилася в 1972 році в місті Новоград (Житомирська область). З раннього віку мріяла стати вчителькою і працювати з дітьми.

Популярні новини зараз

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Після школи вступила до Житомирський Державний університет, після якого і пішла працювати в школу №33 Житомира вчителем російської мови і літератури, де й пропрацювала 23 роки, називаючи цей стаж найголовнішим у своєму житті. Лише в 2017 році, вже будучи зіркою ТБ, вона оголосила, що через великий графік виступів і зйомок вона припинила свою роботу викладачем.

Великий внесок Марина Поплавська внесла в розвиток українського руху КВН - як частина команди "Дівчата з Житомира". Домогтися в прем'єр-лізі особливих результатів не вдалося, зате на музичних фестивалях відзначилася – всі запам'ятали незвичайний голос, самоіронію і харизму Поплавської.

На думку цієї жінки, щоб стати знаменитим не обов'язково вчитися або народитися талановитим, потрібно просто планомірно прагнути до своєї мрії.

Останні роки свого життя Поплавська працювала на гумористичній передачі "DIZEL Шоу" - це шоу зіграло велике значення в біографії Марини Поплавської. Вона радувала телеглядачів новими ролями, співом і своїми творчими починаннями.

У 2015 році разом із запуском "Дизель Шоу" її запросили на роль однієї з провідних зірок українського телепроекту. Саме ролі тещі, дружини і мами стали її візитною карткою, про актрису дізналася не тільки вся Україна, але і Росія, і Білорусь.

Крім того, разом з актором Євгеном Сморигіним, що грав роль її чоловіка, вони створили відомий дует, який особливо полюбився шанувальникам проекту.

Незважаючи на свою популярність, влаштувати своє особисте життя Поплавської не вдалося – ні чоловіка, ні дітей у неї не було. Сама вона зізнавалася, що любить проводити весь свій вільний час з дітьми в школі або з племінниками.

Нагадаємо, зірка українського шоу загинула в ДТП.