Відомий проросійський пропагандист, британець Грем Філліпс, який працює на такі рупори Кремля, як телеканали Russia Today і "Звезда", поглумився над могилою лідера ОУН Степана Бандери у річницю смерті політичного діяча.

Наругу над могилою Бандери, яка знаходиться на цвинтарі Вальдфрідгоф в Мюнхені, пропагандист зняв на відео та виклав на своєму каналі в YouTube.

Путінський пропагандист зірвав українські прапори, які люди розмістили коло могили голови Проводу ОУН, кинув їх під ноги та прикріпив до могильного хреста банер з написом "Тут похований український нацист Степан Бандера".

Нагадаємо, що у понеділок, 15 жовтня, відзначалась 59-та річниця загибелі Бандери, якого вбив агент КДБ у Мюнхені.

Щодо самого Філліпса, то він добре відомий підтримкою політики Путіна. Також він відзначився ще й тим, що з початку військової агресії Росії на Донбасі неодноразово бував на окупованих територіях Донецької та Луганської областей, де разом з терористами знімав пропагандистські ролики для кремлівських ЗМІ.

Нагадаємо, путінського пропагандиста Філліпса вигнали з мітінгу опозиції у Москві.

Так, англійський "журналіст" приїхав до Москви на мітинг демократичної опозиції й почув про себе та свою діяльність багато неочікованого.

Москвичі звинувачували Філліпса в повній необ'єктивності його репортажів з окупованих проросійськими бойовиками населених пунктів Донецької та Луганської областей.

У відповідь Грем Філліпс з насмішкою заявив москвичам: "Ви не любите об'єктивних кореспондентів. Я найввічливіший, найоб'єктивніший кореспондент".

Після цього організатори мітингу змушені були відвести шанувальника сепаратистів за межі мітингу і здати його московським правоохоронцям.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Facebook видалив сторінку Грема Філліпса через пост про Захарченка.

Також "Знай.ua" писав, ГПУ отримала доступ до телефонів путінського пропагандиста Грема Філліпса.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Показати ще