У мережі з'явилася бандерівська пісня в стилі Адріано Челентано про війну в зоні АТО. Це переспів знаменитої пісні Челентано Azzuro.

Її автор - музичний проект "Мірко Сабліч і Друзі" оприлюднив своє творіння ще в жовтні. Але популярною пісня стала в річницю дня народження лідера українських націоналістів Степана Бандери.

"Не зліть нас, бо тоді в гості до Москви Бандера прийде. Він вату вам з вух дістане і в головах вам порядок наведе, в синичок всіх снігурів перефарбує. Тризуб в кожному вікні читати справа наліво "Кобзар" змусить в непроглядній пітьмі", - йдеться в уривку з пісні.

Нагадаємо, 1 січня Україна вшанувала 107-й день народження голови проводу ОУН Стапана Бандери. Так, у Києві з цього приводу відбулася смолоскипна хода.

Читайте також: В'їжджаючих в Дніпропетровськ тепер зустрічає Бандера

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Хода традиційно розпочалося від пам'ятника Тарасу Шевченку в центрі столиці. У пам'ятній акції брало участь більше 500 чоловік, які пронесли більше 100 запалених факелів і тримали в руках прапори з портретами Бандери і партійні прапори ВО "Свобода".

Бандера народився 1 січня 1909 року в селі Старий Угринів Калуського району на Івано-Франківщині. Загинув 15 жовтня 1959 року в Мюнхені від рук агента КДБ Богдана Сташинського.