Президент США Дональд Трамп привітав Сенат США з призначенням Бретта Кавано на посаду судді Верховного суду.

Про це Дональд Трамп написав на своїй сторнці у Twitter.

Він також відзначив, що не відкладатиме у ловгий ящик призначення судді та підпише відповілне рішення вже найближчим часом.

"Я аплодую і вітаю Сенат США з затвердженням великого кандидата, судді Бретта Кавано, у Верховний Суд Сполучених Штатів. Трохи пізніше сьогодні в підпишу його призначення офіційно. Я дуже радий!", - написав у мікроблозі Трамп.

Разом з тим варто відзначити, що 21 серпня стало "чорним" днем ​​для глави Білого дому Дональда Трампа, адже його колишнього керівника його передвиборчого штабу Пола Манафорта визнали винник у восьми пунктах з вісімнадцяти, які йому пред'являлись.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Більше того вже колишній адвокат нинішнього президента під присягою заявив, що пішов на злочин заради Манафорта за особистим дорученням Дональда Трампа.

Дональд Трамп систематично і наполегливо відхрещувався як від розслідування щодо потенційного втручання Росії в президентські вибори в США, так і від справ, порушених проти його колишніх помічників. Але тепер стає очевидно, що всі спроби глави Білого дому "відбілити" себе від бруду, який полився на його передвиборчу кампанію і соратників, - марні. Чому так сталося - аналізували американські ЗМІ.

І що тепер - імпічмент?

Американські ЗМІ вже відзначають, що над Трампом вже назріває ризк імпічменту, у разі виграшу виборів протилежним табором. Так, вони відзначають, що саме нинішній президент Штатів може повторити долю єдиного президента в історії країни якого підправили у відставку.

Мова йде про Річарда Ніксона, який був змушений скласти свої повноваження після широкого розголосу "Уотергейського скандалу".

"Це (визнання Коена - ред.) створило перспективу того, що президентство Трампа може піддатися ризику імпічменту в Конгресі, навіть якщо масштабне розслідування відносно Росії так і не завершиться висновком про те, що змова проти США або перешкоджання американському правосуддю таки були, - акцентується у статті.

Нагадаємо, Меланія Трамп відвідала арабську країну в чоловічому одязі.

Як повідомляв "Знай.ua", божевільні загони Путіна зіграли у футбол головою Трампа.

Також "Знай.ua" писав, що Трамп осоромився туалетним папером.

Бретт Кавана: з суддів у обвинувачені