Жорстокий інцидент із побиттям неповнолітнього повторився у Одесі.

Кривавий інцидент стався у одній із Одеських шкіл. Підлітки жорстоко побили іншого учня, повідомляє поліція.

У результаті отриманих травм хлопчика госпіталізували в лікарню.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Правоохоронці уточнюють, що родичі потерпілого звернулися в поліцію на початку тижня. Відзначається, що після огляду дитини медиками хлопця госпіталізували в хірургічне відділення лікарні, де зараз проходить лікування.

лікарня

"Зі слів потерпілого хлопчика, травми йому нанесли учні школи, де він навчається. В даний час поліцейськими встановлені всі учасники інциденту, слідчим призначено низку експертиз, причини та обставини конфлікту будуть з'ясовані в ході досудового розслідування", - повідомляють у поліції.

поліція

Унаслідок інциденту було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, дівчатка, жорстоко побили в Одесі свою однолітку Софію, до і після цього випадку були помічені у знущаннях над підлітками.

"Відео з побиттям Соні побачила в інтернеті зовсім інша одеситка – Антоніна П., яка не має ніякого відношення до сім'ї Соні. Дочка Антоніни П. – Анастасія, за пару місяців до інциденту з Сонею, також була жорстоко побита тією ж компанією дівчаток – підлітків – 13-річною Оленою С., 13-річною Ксенією Т., 14-річною Іриною О. і 17-річної Валерією Ф." - повідомили джерела в поліції, передає "Країна".

За їхніми даними, до 15-річної Соні, жорстокі дівчинки били інших ровесниць. Що важливіше, після неї вони встигли побити ще одну дитину, але на цей раз були обережнішими і на відео цього не знімали.


Як писав раніше Знай.ua, винуватців звірячого побиття школярки Одесі не можна буде притягнути до відповідальності.

Про це повідомляє Politeka.

Так, поліція провела роз’яснювальну роботу з дівчатами-підлітками, які натовпом побили свою ровесницю. Однак їм не загрожує яка-небудь форма відповідальності або покарання, оскільки вони є неповнолітніми.

Також Знай.ua писав про те, що правоохоронці отримали повідомлення про те, що батько ґвалтує свою 15-річну доньку.