З 40 річного рабства звільнили британського чоловіка. Він проживав у нелюдських умовах. Починаючи з 18 років британець жив на звалищі, харчувався різними недоїдками. Медики дивуються, як він взагалі зміг вижити в таких антисанітарних умовах.

За даними видання, британця звільнили під час рейду, проведеного неподалік від міста Карлайл. Чоловіка визволили з розваленого маленького сараю, де він, ймовірно, проживав протягом чотирьох десятків років. Все, що було у приміщенні — це стілець, телевізор, спальне місце на підлозі і обігрівач.

В даний час жертву оглядають медики. Фахівці вивчають психологічний стан чоловіка, так як його поведінка здалася всім неадекватною.

Як стало відомо, це неодноразовий випадок викрадення людей і утримання їх у нелюдських умовах. За підозрою у рабовласництві заарештований 79-річний британець. Всі подробиці справи не розголошуються. Незабаром буде виданий закон про покарання за торгівлю людьми та використання рабської праці.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Як юнак вижив в нелюдських умовах з'ясовуватимуть фахівці. Як потрапив до сучасного рабовласника? Про це теж нічого невідомо. Це справа ще довго буде гриміти по всій Великоританії. Висновок дадуть фахівці. Винуватець і організатор рабовласницького ладу обов'язково відповість за законом.

"Знай.ua" повідомляв раніше: Холопи і челядь: кривава історія рабства на Русі. Держава на Русі підкорялося тим же соціальним законам розвитку, що й інші країни. А тому раби представляли собою звичайне явище на землях Давньої Русі. З історії відомі такі терміни як холопи, смерди, челядь. Всі вони мали те чи інше відношення до рабства, тобто подневольному праці.

"Знай.ua" писав також по цій темі: Нелюдська жорстокість: 18-річна українка заманювала і продавала дітей в рабство. Затримана є мешканкою Запоріжжя 2000 року народження. Імовірно, вона займалася вербуванням та переміщенням жінок і дівчат у сексуальне рабство за кордон. За ці дії вона отримувала гроші.