Співробітники одеської поліції затримали одного з підозрюваних у пограбуванні інкасаторів у центрі Одеси.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, ЗМІ відзначають, що оперативники Нацполіції затримали підозрюваного у збройному нападі на інкасаторів, яке відбулось зовсім нещодавно.

Також, наразі вже відомо, що до Київський районний суд Одеси надійшло клопотання про обрання запобіжного заходу одному з підозрюваних у розбійному нападі, якого звинувачують в порушенні ч.5 ст.27, ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

Відповідне клопотання від силовиків про обрання запобіжного заходу суддя Микола Тонконоженко повинен розглянути пізніше.

Разом з тим варто відзначити, що з'явилися нові подробиці зухвалого нападу на інкасаторів у Одессі. Відомо, що нападники вкрали більше 3 мільйонів гривень та поранили двох осіб. Один з постраждалих ще в реанімації, а другий вже на стадії виписки. Про це стало відомо завдяки заяві головного лікаря міської клінічної лікарні №11 Миколи Турчина.

"Першого пацієнта прооперовано, видалені уламки. В принципі, його можна відпускати додому. Другий дуже важкий, довго йшла операція, відновлювалися судини. Там ушкодження артерії, стегнової вени, перелом шийки стегна і легке поранення передпліччя", - заявив лікар.

Крім того відзначається, що одеські ЗМІ опублікували фото приголомшливих наслідків збройного нападу на інкасаторів, яке відбулося 28 вересня ввечері на вулиці Софіївській, в результаті чого були важко поранено двох людей.

Правоохоронці повідомляють, що інцидент стався близько 20:00 в центрі Одеси, на вулиці Софіївській, на перехресті з вулицею Торговою. У результаті зухвалого пограбування здобиччю злочинців стали 3,5 мільйона гривень.

Після нападу розбійники втекли з місця злочину на автомобілі Lexus. За інформацією копів, інкасатори піддалися нападу в момент, коли вивозили гроші з розташованого тут пункту обміну валют.

Нагадаємо, нова трагедія з інкасаторами жахнула Україну.

Як повідомляв "Знай.ua", в Одесі розстріляли інкасаторів.

Також "Знай.ua" писав, що одеський інкасатор сам себе "пограбував".

Напад на інкасаторів в Одесі